MAJSTORI NAPUSTILI RADOVE, OD KUĆE OSTALA SAMO PUSTOŠ: Ovde su živeli Dalila i Dejan, a sada će je njen otac prepisati zetu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.11.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razilazak Dalile i Dejana sa sobom je doneo važno pitanje podele imovine, a po navodima Dalilinog oca, celo imanje ide Dejanu.

Republika

Foto: Republika.rs

Dalila i Dejan Dragojević

Brak Dejana i Dalile doživeo je krah nakon nekoliko godina provedenih u kako su oni i sami isticali harmoničnoj zajednici, ali tokom boravka u finalnoj sezoni zadruge 5, klupko je počeo da se obmotava, što je dovelo do toga saznanja da njihov brak nije bio ni malo, kakav su ga oni predstavlljali.

Njihov razilazak, doneo je sa sobom i glavno pitanje, tj šta će i kome će otići dobar deo imovine, ali je takođe doprineo i tome da je se porodica odrekne.

Dalila i Dejan Dragojević pre "Zadruge" živeli su u kući u mestu Gornji Šepak, u Bosni i Hercegovini, gde su napravili dom na zemlji njenog oca. Oni su je opremili po najnovijim standardima, kako su želeli. Samim tim, u ovom selu, njihova kuća važi za jednu od najluksuznijih. Inače, ovde su do skoro bili majstori, koji su napustili radove, kako prenosi Kurir.

 

Međutim, Dalila više neće moći da živi u njoj, kako je njen otac otkrio, ova nekretnina biće prepisana upravo Dejanu, kako prenosi Kurir.

- I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad - rekao je Huso.

- Njemu treba kuća. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati. Tu je kuću on pravio sa njom, a on posle neka sa njom radi šta hoće. Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može posle da je baci, zapali... Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija - rekao je skrhan Husa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading