ZBOG OVOG ZADRUGARA PLAČE CEO REGION: Evo kako je Dejan Dragojević izgledao kao BEBA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.11.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog zadrugara Dejana Dragojevića plače ceo region, a evo kako je izgledao kao beba.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević kao beba

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" gazi sve rekorde gledanosti kada je u pitanju šer i popularnost ovakvog televizijskog formata. Trenutno jedna od vodećih priča u rijalitiju je svakako ljubavni trougao Dalile i Dejana Dragojevića i Filipa Cara. 

Poznato je da je Dalila prevarila venčanog supruga Dejana sa Filipom, nakon čega se ceo region podelio u dva tabora. I dok jedni podržavaju Dalilu i Cara, drugi deo svakim danom sve više i više plače sa Dejanom. 

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

 

Inače, Dejan ima starijeg brata Davida Dragojevića, sa kojim dugi niz godina nije razgovarao zbog Dalile, čak je i majku Biljanu Dragojević potpuno izolovao iz svog života, kako bi se posvetio potpuno u tom trenutku supruzi. Međutim, kako je život potpuno nepredvidid, Dejan je sada ostao bez supruge, ali su majka i brat uz njega. 

Republika

Foto: Republika, Privatna arhiva

Porodica Dragojević

 

Međutim, Dejan je i dalje ljut na majku i brata zbog svih dešavanja koja su se odigrala u prošlosti. No, svi veruju da će doći do pomirenja njih troje, te da će Dejan iz Zadruge izaći jači nego ikada. 

Na društvenoj mreži pojavila se fotografija mlađeg Dragojevića dok je bio mali dečak. Fotografija je toliko postala viralna, da su komentari ispod nje uglavnom pozitivni.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević kao beba

 

- Ovo je dečak zbog kog plače cela Srbija; Dejane, čuvaj se; Podrška za Dejana - su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading