ODLUČILI DA PROGOVORE: Meštani Veternika otkrili pravo lice Dragojevića, a tek da čujete šta kažu za Dalilu!

Autor:

Zadruga

02.11.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Veternika progovorili o porodici Dragojević, kao i trenutnoj situaciji u Zadruzi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

Ceo Balkan svakodnevno prati i komentariše javni raspad braka Dejana i Dalile Dragojević, koja je brže-bolje otpočela, na muževljeve oči, vezu s Filipom Carem. Očekivano, ovo je nedeljama unazad udarna tema u Veterniku, Dejanovom rodnom mestu.

O svemu kroz šta Dejan trenutno prolazi priča se svuda u Veterniku - na ulici, pijaci, u prodavnici, pošti, kod frizera... Baš svuda. Domaći mediji posetilu su Veternik, te su sa meštanima razgovorali o Dragojevićima, kao i samom odnosu Dejana i Dalile u "Zadruzi":

Republika

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- Svi pratimo i svi smo upućeni, ovo je strašno šta se dešava. Jadni ti ljudi, ti Dragojevići, njih kao da je neko prokleo! Nije im lako. Gledam onu ženu Biljanu, ide jadna po ulici, spušta glavu kad ide među narod. Muke su to, ipak joj je dete, ja da vam kažem - počinje priču Slavica R., prodavačica iz Veternika, koja za Dejana kaže da je "dobro dete".

- Znam ga odmalena, igrao se tu s mojim sinom. Vidi se da pati, mučenik, stvarno ne znam kako je mogao da oženi onu, evo vidite šta mu je sad uradila, i to na njegove oči. Bio je dobro dete, a onda ga je ona uzela pod svoje... Ne znam šta će biti, ne daj Bože nikom - kaže Slavica za Pink.rs

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Prvi komšija Dragojevića, koji je insistirao da ne okriva ni ime, ni inicijale ispričao je šta on zna o raskolu Dragojevića.

- Iskreno da vam kažem, fini su oni ljudi, uvek se jave, sve to stoji, ali tu nešto smrdi. Da se toliko javno pljuju, odriču, pa vraćaju i sve to što se dešava - to meni nije normalno. Čuo sam svakakve priče, šta je istina, a šta ne, ko će ga znati... Ali ne znam iskreno kako su tako pustili ovog malog. A opet, ni on, kako je mogao da se odrekne svih - zbunjen je komšija, koji kaže da ni David "nije cvećka".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević

- U principu je fin, nema lošu prošlost, korektan je momak, gledao sam ga kao dete. Ali, namazanko je on, ja da vam kažem. Digao je nos posle rijalitija i otkad se uhvatio sa Dalilom, znate ponesu vas mediji, ti fanovi, pare, popularnost, pa mislite da ste iznad ostalih. Tako i onaj njegov brat David, imao je tu fazu, ali ok je momak, dođe tu stalno, uvek nasmejan, fin, ništa loše. Žao mi malog, greota što mu se sve to dešava, i to pred njim. Užas stvarno - kaže on.

Ružica I., koja radi na lokajnoj pijaci, kaže da je upućena u sva dešavanja i da Dragojeviće odlično zna.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Godinama njegova majka kupuje ovde kod mene. Svašta sam čula, čak i da se Biljana raspitivala po Veterniku kod žena da je spoje s nekim hodžom, s nekim da mu skine "to nešto". Napunili su joj glavu da mu je ona Dalila bajala nešto, da ga je zavračala, a žena šta će, više ne zna šta da radi. To su priče, boga pitaj šta je istina, ali ja u to ne verujem, jer sam videla da mu je Dalila bila kao mama i tata. Svuda ga je vodala, šlepao se uz nju, pa da vam kažem - da nije nje, nos ne bi znao da obriše. I on je fin momak, nema šta, ali nešto se tu desilo, kriju neke probleme sigurno - rekla je ona za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mita

11.11.2021 05:08

Deki je top mladić. inspektorka Lili je pre par dana dala izjavu zamedije, da je ona bila devojka na poziv i da se prostituisala o loznici i Inostranstvu. Davide ronadji njen Instarami obavesti se o svemu.Derjana je varaa re ove Zadruge sa Mladenom Vuletić,javnoje to izneo u medijima.Bila je i udata u 16 g. pa jemž uhvatio sa ljubavnikom i ošišao je do glave.Imala veze sa oženjenimm muškarcima itd.itd.Otac se nje o drugi put odrekao.Voli Dekija kao sina,rekao je da će mu prepisati kuću i plac,jer se to na njega vodi.Kaže"on je tu radio i sagradio je"CeO GornjiŠepak,Sarajevo, Zenica,Tuzla idr plaču i podržavaju Dekijajer je mladić za rimer bio.Huso, njen otacje rekao da ona nema de da se vrati, neka id što dalje, ne želi više da je vidi.To je samo dokaz da jeDeki TOP mladić.Svisu zgroženi njenim ponašanje, prostoćom,nevaitnjem i nekulturom. Ona izgleda sve gene nosi na majku, katastrofa.