MILICA VESELINOVIĆ I VLADIMIR TOMOVIĆ IMAJU PAKLENI PLAN? Maloletna zadrugarka želi da DISKVALIFIKUJE Mensura, OVO je dokaz! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.10.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić ni ne sluti šta mu njegova voljena devojka Milica Veselinović radi iza leđa.

Republika

Foto: e-stock, instagram

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić, Vladimir Tomović

 

Prošle noći maloletna zadrugarka Milica Veselinović ušla je u žestok sukob sa vaterpolistom Ivanom Radosavljevićem Belim, i tom prilikom ga orkivila da ju je udario, aludirajući na produkciju da ga kazni oduzimanjem honorara. 

Poznato je da je u ugovoru pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga" zabranjen bilo kakav fizički kontakt, te da je to najstrožije kažnjivo oduzimanjem honorara, odnosno novca ili momentalnom diskvalifikacijom. Veselinovićeva je htela da iskoristi momenat, pa je okrivila Belog da u je udario, a sada je isplivao snimak koji pokazuje da je zadrugarka slagala sve ukućane, produkciju, ali i naciju. 

Naime, na Tviteru se pojavio snimak na kom se vidi da se Milica sama spotakla i pala, te da je Beli nije udario, zbog čega su svi gledaoci ostali u šoku. Milica je odmah okrivila Belog da ju je udario, nije se nadala da će produkcija otkriti njene zle i podle namere. 

Veselinovićeva je kako bi se opravdala pred njenim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, okrivila Belog da ju je udario, a njegov temperament i kodeks nije mogao da popusti, pa je i on napao zadrugara, srećom, obezbeđenje je odmah reagovalo i sprečilo njihov dalji sukob. 

Poteže se pitanje, da li je Milica ovo namerno htela da uradi, kako bi diskvalifikovala Mensura i da li je ovo dogovor sa Vladimirom Tomovićem, da se osveti njegovom ljutom neprijatelju? Podsetimo, tokom ,,Zadruge 3" dosta se spekulisalo da je Mina Vrbaški imala plan da se osveti Tomoviću, te je ušla u vezu sa Mensurom, kako bi ga diskvalifikovala, što je kasnije i uspela. Da li je Milica zapravo Tomovićeva marioneta, procenite sami. 

Detaljnije pogledajte u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

25.10.2021 15:26

Tako mladoletna a već lukava kao ljisica.

Odgovori 11 0