LJUBAVNICA PODRŽALA PRELJUBNICU: Tara Simov uništila život Ivane Aleksić, a sada stala na stranu Dalile Dragojević! MUK U ZADRUZI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov podržala je Dalilu Dragojević u aferi sa Filipom Carem, a potom se obračunala sa Sandrom Rešić!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov podržala Dalilu Dragojević

 

Zadrugarka i pevačica Tara Simov ušla je u rijaliti ,,Zadruga 5", nakon što je rasturila brak Nenada Aleksića Ša sa Ivanom Aleksić, a sada je odlučila da podrži preljubnicu Dalilu Dragojević, te je iskoristila polje kako bi se obračunala sa Sandrom Rešić, koja već danima ima izuzetno blizak odnos sa Dejanom Dragojevićem.

Svi su ostali u šoku kada je Tara podržala Dalilu, ali shodno tome da je ona bila ljubavnica, negde su i očekivali da će stati na njenu stranu ili je samo iskoristila priliku da se obračuna sa Rešićevoj i vrati joj milo za drago.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Tare Simov i Sandre Rešić

 

- Dalila je licemerna. Ja sam rekla da ne plašim nje, moje mišljenje je da je Sandra shvatila da je omražena, i zato ovako reaguje - rekla je Tara.

- Ja sam htela da odustanem od zadatka, ali mi je Sandra Čapić "rekla nećeš valjda da daješ svoj honorar Dalili" i zato sam nastavila zadatak - rekla je Sandra.

- Sandra ima trumu da će da preživi traumu kao i prošle sezone. Ušla je ovde da se pere, meni nije svejedno da gledam Dejana. Ne mogu neki ljudi da glume svetice, prikrivaju svoje mišljenje, pa onda sve ispliva. Šokirana sam - rekla je Tara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Tara Simov se svađaju

 

- Najgora sam ove godine - ubacila se Sandra.

- Dalilu treba razumeti, oni ne zna ni šta je rekla, prvo je rekla da ne želi da srlja kao muškarac - poručila je Simovljeva.

Detaljnije možete pogledati u nastavku teksta u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

24.10.2021 10:15

Nemoralna devojka podržava nemoralnu suprugu.