MAJKA MU JE UMRLA PRE GODINU DANA, A TUŽBA MINE VRBAŠKI ĆE GA DOKUSURITI: Ovo je potresna ispovest sestre Đoleta Kralja! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra zadrugara Đoleta Kralja ekskluzivno za portal Republika.rs otkrila je potresne detalje iz života ovog kontroverznog zadrugara.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ispovest Đoleta Kralja

 

Kontrovezni rijaliti igrač Đole Kralj ušao je u poslednju sezonu ,,Zadruge“ i time zadao mnogim starletama domaći zadatak, a mnoge je čak i zabolela glava. Naime, kako je pred ulazk izjavio ulazi kako bi raskrinkao mnoge poznate dame, među kojima se našla i drugplasirana Milica Kemez. Međutim, on za sada nije ništa otkrio o Milici, ali definitivno da mu je ona bila dobra karta za ulazak u rijaliti.

Sa druge strane, mnogi ne znaju Đoletovu tešku prošlost, o kojoj on do sada nije toliko ni pričao. Portal Republika.rs saznao je mnoge detalje, koji će vas definitivno šokirani, ali i možda navesti na to da promeniti mišljenje o ovom intrigantnom zadrugaru.

Naime, odmah na početku razgovora, Đoletova sestra Danijela otkrila nam je šta misli o njegovom dosadašnjem takmičenju u rijalitiju, a ona nam je otkrila da bi on trebao tek da se uključi u rijaliti igru, te da ima mnogo toga da otkrije.

- Ja kao njegova sestra naravno da ga podržavam u sve što on radi. Možda se nekada ne slažem sa nekim njegovim odlukama i stavovima, ali ga podržavam u svemu. Smatram da je slabo aktiva i da se još u potpunosti nije snašao. Očekujem uskoro od njega da se sabere i bude onaj nas Đole koga svi volimo. Veseo, nasmejan i raspoložen – izjavila je Danijela za Republika.rs.

Nakon toga upitali smo Danijelu i da nam prokomentariše njegove sukobe sa zadrugarima, koji se postali sve učestali, a kako je neko ko nema dlake na jeziku, Danijela nam je otkrila da je Đole takav i privatno.

- Pa za sada ne bih nikoga da izdvajam, on se pronašao prema ljudima koji mu prijaju, i kojima on prija. Đole je emotivac i lako svima sve oprosti. Iako su ga neki u početku zezali on je to već zaboravio – ispričala nam je Danijela i dodaje:

- Naravno da me potrese kad vidim da ga neko napada i kada se ljudi ružno ophode prema njemu, naročito zbog s**ksualne opredeljenosti. On sa time nema problem u stvarnom životu, jer  nikada nepotencira to.

Kao bomba odjeknula je vest da je bivša zadrugarka Mina Vrbaški odlučila da pokrene tužbu protiv Đoleta, zbog izrečenih stvari o njoj, a mi smo hteli da proverimo sa Danijelom da li se plaši ishoda, ali i kakvo mišljenje ima o ovoj atraktivnoj starleti. Ona nam je otkrila zapravo i šta stoji iza Đoletovih reči koje je uputio Mini, kao i da li se njih dvoje poznaju.

- A sve ovo vezano za Minu Vrbaški šta da vam kažem on najbolje zna. Tužbi se ne bojim iz znam jedino da Đole nikada ne bih ispričao neku laž. A to sve što je ispričao znamo svi mi. Đole voli javni svet zato je i ušao u Zadrugu, a dok je bio napolju često je posećivao žurke gde su dolazile javne ličnosti kao i dotična Mina – ispričala nam je Danijela, a potom nam je ispričala tužnu priču zadrugara:

- O njegovoj prošlosti ne bih ja da pričam. On kada bude spreman i ako bude hteo to da iznese u javnost ispričaće on sam tamo. Đole je 3 dete u porodici i često je bio usamljen. Otac mu je umro pre 5 godina, a majka za koju je bio jako vezan je umrla pre godinu dana. Sigurno mu je i ovih dana bilo teško kada smo obeležavali godišnjicu smrti majke, a on nije mogao biti tu sa svima nama -  ispričala je Danijela za Republika.rs, a potom za kraj dodala:

- Na karaju da zaključim, Đoletu je slava Sveta Petka i jako sam se iznenadila koliko prijatelja ima, i ko se sve javio da želi da mu pošalje čestitku ili neki poklon. Tek sada vidim koliko je omiljen u ženskom društvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading