BIO SAM SA DEČKOM OSAM GODINA STARIJI: Fran Pujas izneo ŠOK detalje o svom životu, priznao najmračnije trenutke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.10.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas otkrio je zadrugarima kroz kakav haos je prolazio dok je boravio u zatvoru.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Fran Pujas ispričao detalje o zatvoru

 

Aktuelni zadrugar Fran Pujas tokom svog prvog pojavljivanja u rijalitiju ,,Zadruga 4" otkrio je da neko vreme bio u zatvoru, zbog čega je šokirao čitav region, a sada je otkrio nepoznate detalje njegovog boravka iza rešetaka. Franu je društvo pravio Aleksandar Bogunović Zverka, koji je takođe poznat po burnoj prošlosti u zatvoru. 

Podsetimo, Zverka je u ,,Zadrugu 5" ušao kao neko ko je bio u istom delu zatvora sa Kristijanom Golubovićem, te da o njemu zna mnoge priče, koje je spreman da ispriča pred širokim auditorijumom, što se do sada i nije desilo. Možda se uplašio, ili možda čuva za kasnije, procenite sami, ali podsećanja radi, Golubović se nekoliko puta pre početka poslednje sezone rijaliti oglašavao za medije, pa je to možda navelo Aleksandra da ipak ne progovara o informacijama koje poseduje. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Fran Pujas bio u zatvoru

 

- Ja bio sa dečkom osam godina stariji, napravili nam tuš u sobi. Znaš koja sprdnja je bila. Mi pržili roštilj - ispričao je Fran.

- Ja bio u Beču 6 meseci, sreća imao sam papuče pa me nije udarila struja, hteo da skuvam kafu i kad me udarilo - rekao je Beli.

- Bio jedan lik pored mene, on je bio sam, ali je morao platiti za to, dvanaest godina je bio. On je hteo da iskešira da se svim sobama naprave klime - pričao je Fran.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
U svakom pogledu

22.10.2021 21:33

Izostavili ste 77 puta reč buraz . Inače, sam naslov je istinit .