BIO SAM SA DEČKOM OSAM GODINA STARIJI: Fran Pujas izneo ŠOK detalje o svom životu, priznao najmračnije trenutke! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

22.10.2021

15:05

Fran Pujas otkrio je zadrugarima kroz kakav haos je prolazio dok je boravio u zatvoru.

printscreen/RTVPink

Fran Pujas ispričao detalje o zatvoru

 

Aktuelni zadrugar Fran Pujas tokom svog prvog pojavljivanja u rijalitiju ,,Zadruga 4" otkrio je da neko vreme bio u zatvoru, zbog čega je šokirao čitav region, a sada je otkrio nepoznate detalje njegovog boravka iza rešetaka. Franu je društvo pravio Aleksandar Bogunović Zverka, koji je takođe poznat po burnoj prošlosti u zatvoru. 

Podsetimo, Zverka je u ,,Zadrugu 5" ušao kao neko ko je bio u istom delu zatvora sa Kristijanom Golubovićem, te da o njemu zna mnoge priče, koje je spreman da ispriča pred širokim auditorijumom, što se do sada i nije desilo. Možda se uplašio, ili možda čuva za kasnije, procenite sami, ali podsećanja radi, Golubović se nekoliko puta pre početka poslednje sezone rijaliti oglašavao za medije, pa je to možda navelo Aleksandra da ipak ne progovara o informacijama koje poseduje. 

printscreen/RTVPink

Fran Pujas bio u zatvoru

 

- Ja bio sa dečkom osam godina stariji, napravili nam tuš u sobi. Znaš koja sprdnja je bila. Mi pržili roštilj - ispričao je Fran.

- Ja bio u Beču 6 meseci, sreća imao sam papuče pa me nije udarila struja, hteo da skuvam kafu i kad me udarilo - rekao je Beli.

- Bio jedan lik pored mene, on je bio sam, ali je morao platiti za to, dvanaest godina je bio. On je hteo da iskešira da se svim sobama naprave klime - pričao je Fran.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta u video snimku.

Komentari (1)

Loading
U svakom pogledu

22.10.2021 23:33

Izostavili ste 77 puta reč buraz . Inače, sam naslov je istinit .