RIALDA IZGUBILA VREME NA VEZU SA KENANOM: Pevačica otkrila MUČNE detalje maltretiranja Tehirovića! Pravdu će potražiti na sudu! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.10.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović progovorila je o problemima koje je imala u vezi sa Kenanom Tahirovićem i otkrila šta mu je uvek zamerala.

Republika

Foto: Republika/Dušan Milenković, E-Stock

Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović

Prošlog vikenda Srbiju je potresla vest da je Kenan Tahirović udario svoju devojku iz rijalitija "Zadruga", Rialdu Karahasanović.

Rialda je tada otkrila da ju je Kenan mesecima vređao, te da ju je pljunuo u lice i onda joj rascepao usnu, a mnogi su se podlili da li su na njegovoj ili na njenoj strani. Ipak Rialda je natavila dalje, pustila svoj brend u etar i napravila promociju na kojoj je pred našim kamerama otkrila kako se oseća po pitanju Kenana sada kada se prašina malo slegla.

- Uzdrmalo me je zato što se sve to okarakterisalo kao marketinški potez. To me je uzdrmalo- rekla je Rialda, pa dodala:

- Da da, tužiću ga, nisam mislila, ali kada je on dao izjavu. Ja sam rekla sve je okej, svađa je i ja sam rekla svašta, ali da ti izostaviš sve i da mi pokažeš da je sve ono što sam sumnjala tačno. 

Bivša zadrugarka otkrila je i da nije u stanju da poveruje da se to sve desilo, a posebno ne da joj je to Kenan uradio:

Republika

Foto: E-Stok

Rialda Karahasanović je priznala da ju je Kenan zlostavljao

- Prvo nisam mogla da verujem da se to desilo od Kenana, takvog kakvog sam ga ja poznavala. Okej, ja sam shvatila po izlasku da to više nije taj čovek, ali ne mošeš ti emocije tek tako da ugušiš, to nije prirodno. Kad sam videla kako priča o tome svemu i njegov izraz lica, samo mi se zgadio, zgadio mi se dan kad sam uopšte počela sa njim. 

Kako kaže nije joj žap, ali smatra da je zakazala po ko zna koji put. Naime ona tvrdi da uvek Ima kristalno jasan put, te da je planirala da se posvetiti sebi, svom napretku i socijalnom eksperimentu kakav je rijaliti, a onda je ušla u odnos za koji je mislila da je ispravan, ali kad je videla da je taj odnos nekome samo taktika i samo igra, onda iskreno misli da je izgubila vreme.

- Kenan nikad nije stao iza mene, nikada nije pokušao da pokaže da treba da me poštuju. Puštao je da me vređaju jer mu je jedan lajk više vredeo od mene. 

Šta nam je još rekla Rialda o vezi sa Kenanom pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

22.10.2021 15:19

Dok Kenan vozi auto - Rialda ćuti i sedi mirno.

nina

22.10.2021 20:00

u zadruzi te nije branio,jer je znao da su ljudi u pravu za sve sto o tebi pricaju.i da,to jeste marketinski potez,ali jako los,jer te sad jos vise mrze.i ne,nije kenan kriv sto te hejtuju,kriva su tvoja dela i pokvareno ponasanje i manipulisanje,kao i tvoje lazi,nadam se da ces to bar nekad razumeti