JELENA ILIĆ I IVAN MARINKOVIĆ LAŽU NACIJU: Komšije progovorila o UBADANJU MAKAZA, ispričali jezive detalje, a i dalje ŽIVE ZAJEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić i njen verenik Ivan Marinković došli su u žižu javnosti kada je on tvrdio da ga je verenica osakatila makazama, te je krvavu fotografiju okačio na društvenoj mreži Instagram, a potom i obrisao nakon nekog vremena.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Jelena Ilić i Ivan Marinković i dalje žive zajedno

 

Bivši suprug pevačice Goca Tržan i otac deteta Miljane Kulić Ivan Marinković pre nekoliko dana napravio je totalni kolaps u medijima, kada je tvrdio da ga je njegova verenica Jelena Ilić makazama osakatila po ruci.

Komšije ovog kontroverznog ljubavnog para progovorila se o svim saznanjima koje imaju, a definitivno da su neka toliko zastrašujuća, da govore u prilog tome da nije prvi put da se Jelena i Ivan posvađaju, tuku ili psuju, kako su istakli. Međutim, ono čega se komšije dodatno plaše da ovo nije poslednji put da će se ovo desiti, u strahu su da će se sve ponovo vratiti na staro, jer kako tvrde njih dvoje i dalje žive zajedno. 

Republika

Foto: instagram.com/ivanmarinkovic79

Jelena Ilić osakatila Ivana Marinkovića

 

To nije bio prvi put da se svađaju, psuju i tuku, a nažalost neće biti ni poslednji. Ovog puta je kulminiralo jer je jedna komšinica to prijavila jer više nije mogla da sluša njihove svađe, a to slušaju i njena deca. Nekoliko puta su ih komšije opominjale da, ukoliko već hoće da žive takav život pun skandala, da budu tiši i da se ne raspravljaju i psuju pred decom u obližnjem parku, ali ne vredi - kaže jedan od komšija revoltiran ponašanjem Ivana i Jelene.

On dodaje da ih i dalje viđaju zajedno.

- Ma kakvi on živi kod komšinice, to što je rekao za jedne novine. On se istu noć vratio kod nje, ona ne bi ni prijavila da ju je tukao da komšije nisu zvale i videle krv po hodniku. Viđam ih zajedno kako šetaju njenog psa, čas se grle, čas svađaju, sve isto kao i ranije.

Republika

Foto: instagram.com/besni_medvedici

Jelena Ilić plače

 

- On češće dolazi od nje, ali vidi se da kupuje stvari i za nju. Nevaspitan je i nadobudan, misli da je zvezda. Stalno se nešto žali, te da li je topao hleb, te da li mu isečeno kako je želeo suhomesnato, te zašto je nešto na drugoj polici... Čuli smo šta se desilo, odnosno saznali iz medija i to nas ne čudi.

- Viđam ih zajedno poslednjih nekoliko dana. I ne kriju da su ostali u istom stanu bez obzira što on ima zabranu prilaska. Ma o čemu on može da razmišlja i da shvati da je u prekršaju kada je pola života u rijalitiju. Koliko čitam ne viđa ni decu, šta o takvom čoveku da mislim, kaže komšinica koja nije želela da nam se predstavi kako ne bi imala problema sa Marinkovićem, kako kaže.

Komšije Jelene i Ivana ne kriju da nisu srećni što su im baš oni susedi, što zbog njihovog skandaloznog ponašanja, što zbog ophođenja prema ostalim stanarima zgrade. Napominju da se konstantno mogu čuti urlici, glasna muzika, društvo koje im dolazi kasno noću. Komšije dodaju da vrlo često lupaju na vrata i u cevi ali da to baš ništa ne pomaže. Ponašaju se kao da su bogom dani, revolitan je komšija koji ima dvoje male dece pa mu buka smeta, prenosi Blic. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading