NEĆETE PREPOZNATI VESNU ZMIJANAC: Pevačica napravila veliku promenu u svom životu, evo kako sada izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac napravila je promenu u svom životu koja joj je doneal mnoštvo komplimenata.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna zmijanac napravila promenu

Popularna pevačica i vlasnica mnogih hitova Vesna Zmijanac napravila je totalnu promenu, o čemu bruje društvene mreže, a defitnitivno da joj ovo osveženje i te kako prija. 

Naime, Vesna je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u vrlo lagodnom izdanju, a svi su primetili da se ošišala i ofarbala, odnosno osvežila ton svoje boje. Međutim, blistavi osmeh na fotografiji, po čemu je Vesna i inače prepoznatljiva sve je oduševio. 

 

 

Dosta se spekulisalo da li je Vesna zaljubljena ili nije, ali izgleda da joj je životna uloga bake dodatno podmaldila. Podsetimo Vesnina ćerka i pevačica Nikolija Jovanović u ljubavi sa reperom Reljom Popovićem rodila je dve ćerke, odnosno unuke, sa kojima Zmijančeva voli da provodi slobodno vreme. 

Vesna uvek ističe koliku ljubav oseća prema svojim unuka, te da joj ne smeta što je zovu ,,bakom", šta više, to je čini samo ponosnom. Vesna je promenom oduševila sve njene pratioce na društvenoj mreži Instagram, komentari i komplimenti su se nizali jedan za drugim, a ona osmeh ne skida sa lica. 

 

 

Nedavno se pojavila vest u medijima da je Vesna Zmijanac ostala dužna 57. 000 maraka i to njenom kolegi Draganu Aleksandriću. 

- Ona je, bre, najobičnija guska. Ostala mi je dužna. Za taj album, po ugovor je trebalo da mi plati 85.000 maraka, tadašnjih, nemačkih. Dala mi je samo 28.000. za izdavanje tog albuma, otvorila je izdavačku kuću Niki - pričao je Dragan Aleksandrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading