KAKO JE PIŠTOLJ SA PRAVIM MECIMA ZAVRŠIO NA SNIMANJU BOLDVINOVOG FILMA?! Amerika u šoku: U NJEMU JE TREBALO DA BUDU ĆORCI!

Autor:

Zabava

22.10.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije podignuta optužnica u slučaju koji je uzdrmao čitav svet nakon što je Alek Boldvin na snimanju najnovijeg filma u Novom Teksasu usmrtio direktorku fotografije i teško ranio koproducenta.

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin bi mogao na robiju zbog ubistva Haline Hačins 

Tragedija koja je pogodila Holivud od jutros trese ceo svet. Naime, popularni glumac Alek Boldvin usmrtio je svoju koleginicu, direktorku fotografije Halinu Hačins i teško ranio koproducenta Džela Suza, kada je na snimanju filma "Rust" opalio iz pištola.

Kako prenosi Srbija danas, oglasila se policija, koja je otkrila šta se desilo.

- Njih dvoje su zadobili su prostrelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (63) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama - rekli su iz policije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Oglasila se policija

Za potrebe snimanje trebalo je da se  koristi pravi pištolj koji je napunjen "ćorcima", ali nikome nije jasno da li su u pištolju ipak bili pravi meci ili se situacija sa "ćorcima" nekako izmakla kontroli.

Nije poznat razlog iz kog je Boldvin pucao na osobe koje nisu deo glumačke ekipe, a trenutno ni protiv koga nije podneta prijava.

- Prema istražiteljima, izgleda da je scena koja je snimana uljučivala upotrebu vatrenog oružja kada se desila nesreća. Detektivi istražuju kako i koja je vrsta projektila ispaljena - rekao je potparol šerifa Huan Rios.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading