OSMAN ŠOKIRAO REČIMA UPUĆENIM JOVANI MISICI: Nakon što je otišla na večeru sa roditeljima, Karić se obratio snajki emotivnim rečima! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

21.10.2021

23:26

Otac Stefana Karića, Osman Karić podelio je na svom Instagram profilu fotografiju Stefanove devojke, Jovane Ljubisavljević i pokazao koliko je srećan što mu je upravo ona snajka.

youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Osman Karić podelio fotografiju Jovane Ljubisavljević

Ljubav koja je obeležila četvrtu sezonu rijalitija ''Zadruga'' zasigurno je ljubav između Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević koja opstaje i dalje, iako je Stefan ušao i u petu sezonu, a Jovana ostala da živi u njegovom porodičnom domu.

 

 

Poznato je da Stefanu izuzetno znači mišljenje oca Osmana Karića, koji je veoma aktivan na javnoj sceni, te neretko komentariše situacije koje se dešavaju u ''Zadruzi'', ali i usmerava sina kada je u pitanju izbor partnerki, Osman je izgleda konačno zadovoljan snajkom koju je mlađani Karić doveo u kuću.

 

 

Naime, on ne krije koliko je srećan i ponosan na vezu sina i Jovane i koliko mu je drago što je ona upravo u njihovoj kući, bez obzira na to što Stefan nije tu. On je sada podelio na svom Instagram profilu fotografiju Jovane uz opis koji dokazuje da simpatije prema snajki ne jenjavaju i da čvrsto veruje da će ljubavna romansa Stefana i nje prerasti u nešto ozbiljnije od same veze.

- Imam najlepšu snajku na Balkanu, što je lepa ni po jada, ali što je pametna....

instagram.com/karic_osman

Osman Karić o Jovani Ljubisavljević

 

Komentari (1)

Loading
Anja

22.10.2021 20:44

Lepo je ovo čuti od oca svog emotivnog partnera, a možda u budućnosti i muža. Treba to zaslužiti kroz ljubav, odanost, poštovanje i iskrenost. Jovana uz lepotu zaista ima i pamet, poštuje i voli i nije ni čudno da je tako prihvaćena u Stefanovoj porodici. Zaista mi je drago nešto ovako pročitati a ne samo koliko je ko ugradio kubika ili ima mačje oči.