MENSURU PAO MRAK NA OČI PA UDARIO NA CARA: Pun mi je mangupa koji se lože na udate žene!

Autor: Republika

Zadruga

15.10.2021

17:47

U Beloj kući traje emisija ''Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić'', a Mensur Ajdarpašić je ustao da iznese svoje mišljenje o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića i Filipa Cara, pa je se toliko iznervirao da je izgubio kontrolu nad sobom.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Mensur Ajdarpašić u svađi

U toku je emisija ''Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić'', a kao i uvek tema je odnos Dalile i Dejana Dragojevića. Mensur Ajdarpašić nije ostao imun na ovu priču, te je ustao u želji da prokomentariše celokupnu situaciju, pa izgubio kontrolu.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević slušaju izlaganje zadrugara o njihovom braku

- Pun mi je ku*ac da slušam s*anja! Pun mi je ku*ac mangupa koji se lože na udate žene, na zauzete devojke. Šta se smejete, kojim forama? Vi volite ljude koji pi*aju po vama? Ove Mikijeve fore, kaži, kaži, šta da prizna? Šta? Stavljate njih u izolaciju da im use*ete brak? Što ne stavite njih dvoje da reše probleme? - urlao je Mensur.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić besan zbog situacije između Dallile i Filipa Cara

- Grešiš, to je njen izbor, šta treba da kažem. Zar ne treba ona sama da odluči šta će? Rekao sam joj sto puta ja se tu ne mešam - dodao je Miki.

- Mene ona boli, boli me ku*ac za ove lljude! Svi joj se sprdaju sa brakom! 

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car poludeo zbog Mensura Ajdarpašića

- Ona je kriva za to! Zar joj nije brak sra*e? J a sam samo rekao ono što svi misle? Šta hoćeš da kažeš da treba da idu u izolaciju da nezadovoljni postanu zadovoljni? Neka kaže makni se od mene i meni će biti lakše- urlao je Car.

- Ja sam njoj rekao boli me ku*ac, spojite ih nemojte ih razdvajati - nastavljao je Mensur.

 

Komentari (2)

Loading
Vuk

15.10.2021 21:08

Mensur je potpuno u pravu. Ja sam protiv rasturanja brakova.

Agy

29.10.2021 05:10

@Vuk - Mensur je upravu sta imaju da rasture tude brakovee.. Bosle 4god.doso tamo neki ljigava Filip sar i sve im strusioo... A ni dalila nije nista bolja. Zao mi dejana s kim je on proveo 4 god