TOMOVIĆ SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO CRNU GORU: Nakon susreta sa Ivanom Aleksić, fotkom šokirao sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović iznenadio je sve pratioce kada je objavio fotku sa koferom na stanici u Baru, a svi se pitaju kuda je krenuo.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Tomović ne ulazi u Zadrugu 5

 

Rijaliti zvezda i biznismen Vladimir Tomović na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Naime, Tomović je napravio fotografiju na železničkoj stanici u Baru, sa sobom je poneo kofer pun stvari, a odmah se poteglo pitanje kuda se ovaj put uputio.

Nedavno kada je boravio u Srbiji, Tomović je vreme proveo sa Ivanom Aleksić, a potom su se uputili ka jednoj srpskoj banji gde su nastavili odmor. Nakon toga Vladimir se vratio u rodnu Crnu Goru, no, već je došlo vreme da nastavi svoje putešestvije na drugoj lokaciji.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stok, Instagram

Vladimir Tomović, Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša

 

Od kada je objavio fotografiju, Tomović se pivukao sa društvenih mreža što ne liči na njega, a izgleda da je samo hteo da zaintrigira pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović otišao na put

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading