NADU TOPČAGIĆ POJEO BLAM UŽIVO U EMISIJI: Pevačica nije smela da napravi ovakav LAPSUS! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.10.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić sinoć je bila članica žirija u "Zadrugoviziji", a tom prilikom se jako izblamirala.

Republika

Foto: printscreen

Nada Topčagić napravila lapsus i izblamirala se

Popularna pevačica Nada Topčagić sinoć je zauzela mesto u stolici žirija na "Zadrgoviziji", a posebnu pažnju privukla je kada je komentarisala nastup Sandre Rešić, Limenog i Vanje, koji su zajedno izveli pesmu "Udahni duboko".

Naime, Sandra Rešić davno je ostala bez oca, pevača, Nina Rešića, koji je sarađivao sa mnogim imenima domaće estrade, pa između ostalih i sa Nadom Topčagić. Nada je iskoristila priliku da Sandri uputi nekoliko reči o njenom ocu, ali se tom prilikom ozbiljno izblamirala. Naime pevačica je htela da kaže nešto lepo i utešno, poput fraze "neka mu je laka crna zemlja", ali se zbunila i umesto toga rekla:

Republika

Foto: printscreen

Sandra Rešić na ivici suza jer je žiri pričao o njenom ocu

- Šta reći Sandra? Dobro veče! Tvoj tata... Neka mu je srećno, neka ga anđeli čuvaju. Imali smo zajedničku pesmu, mnogo turneja, svadbi i nastupa zajedno. 

Sandru su ove reči jako potresle te je sinoć bila na ivici suza kada je Nada komentarisala njenog oca, ali mnogima koji su sinoć gledali ovu emisiju pevačicin lapsus nije promakao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading