NAKON ŠTO JE IZABRAO STANIJU DOBROJEVIĆ! Dejan Dragojević TOTALNO slomljen priznao: TERAM JOJ KONTRU, PROVOCIRAM JE!

Autor:

Zadruga

08.10.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko dana je u žiži javnosti brak Dalile i Dejana Dragojević, a sada je zadrugar konačno odlučio da progovori o svemu, ali se dotakao i Stanije Dobtrojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojeviić i Dalila već neko vreme imaju bračnih problema

Već nekoliko dana su u žiži javnosti Dalila i Dejan Dragojević, koji su milionskom auditorijumu njihov brak prikazivali kao skladan, ali na kraju je istina ispala totalno drugačija, te se oni nakon svih turbulencija, sada nalaze na korak od razvoda.

Dejan Dragojević je danas dobio zadatak da progovori o svemu, te je on sa bolom u glasu progovorio o teškoj temi, ali na iznenađenje svih, u prvom planu je govorio o odnosu sa Stanijom, te je izgledalo da zadrugara više boli Stanija, a ne njegova supruga Dalila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila slomljena zbog ljubavnog trougla

- Brate moj, sve me boli. Boli me ovo što se dešava između moje žene i mene. Ja sam sve sj*bao, razumem je šta govori. Ali mi je teško, danas sam napravio sr*nje kad sam odabrao Staniju. Teram joj kontru, provociram je. Boli me odnos sa suprugom, razočarao sam je. Nadam se da se sad olakšala kad je rekla ono i da će sve biti u redu - ispričao je Dejan.

Podsetimo, do pre samo par dana sve je između njih funkcionisalo u najboljem redu, dok javnost nije primetila da Dalila i Car ne prestaju da flertuju naočigled svih, međutim , javnost je oko cele ove bračne drame i dalje podeljena, te mnogi smatraju da je ovo sve deo dogovoras između Dalile i njenog muža Dejana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

09.10.2021 07:07

Dudlila Muljic, najveca opajdara, manipulatorka i najvece zlo koje sam u zivotu video. Prvo je ovog glupog Dejana odvojila od porodice, vezala za sebe, a sada joj je to dosadilo, jer daleko je ona od moralne udate zene. Njena sustina je da je propalica koja se drznula da drzi svima moralne pridike. Ali mi se dobro secamo sta je radila u drugom rijalitiju. Sljam najgore vrste.

Duksi

09.10.2021 13:12

Dalili nije dobra njena majka a ni Dejanova majka. Ona mrzi žene a muškarce obrće oko malog prsta i povremeno proždire.