DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAGALI NACIJU? Isplivao dokaz koji će uništiti njihov PAKLENI PLAN! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zadruga

07.10.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević napravili su razor među gledaocima najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga", a sada se oglasio Osman Karić koji je odlučio da progovori o paklenom planu koji su osmilili.

Republika

Foto: E-Stock

Dalila i Dejan Dragojević slagali naciju

 

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević prolazi kroz veliku krizu u rijalitiju ,,Zadruga 5", a mnogi su mišljenja da će doći do njihovog razvoda, kom se niko nije nadao. 

Naime, sve je počelo nakon što je Dalila počela da ljubomoriše zbog Dejanovog navodnog flertovanja sa Stanijom Dobrojević, a potom su usledile nove varnice između Dragojevićke i Filipa Cara, gde je stvar počela da se lomi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević se svađaju

 

Dejan Dragojević lomi sve po "Zadruzi"!

Dejan nije mogao da dođe sebi, pa je počeo tokom jučerašnjeg dana da lomi sve po imanju u Šimanovcima, nakon što je saznao da je Car priznao svoje emocije prema Dalili, koja je izuzetno hladna prema svom zakonitom suprugu. Dejan nije mogao da dođe sebi nakon što je saznao šta su Dalila i Car pričali nasamou izolaciji, nakon što ga je izbacila, te je odleteo do spoljnog kupatila i počeo da lomi vrata, šutira i udara pesnicama u pločice. Zadrugari su dotrčali do njega kako bi pokušali da ga smire, pa je reagovalo i obezbeđenje. 

Javnost je podeljenog mišljenja, i dok jedni vrlo lično shvataju Dalilinu bol zbog kraha koji proživljava, sa druge strane mnogi misle da je u pitanju samo još jedna rijaliti igra Dragojevića. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić opleo po Dalili i Dejanu Dragojević

 

Tim povodom oglasio se Osman Karić, koji je na Instagramu izneo svoje mišljenje, po kom se može nasluti da smatra da su Dalila i Dejan slagali naciju, pokušavajući da zavrte rijaliti oko njih, kako bi se plasirali što bolje, budući da je ,,Zadruga 5" ujedno i poslednja sezona ovog formata. 

- Podcenio sam ovaj par, sve su uradili dogovoru. Uspeli su u tome, sad su glavna tema, što je u rijalitiju jako bitno - napisao je Osman

Republika

Foto: instagram.com

Osman Karić opleo po Dalili i Dejanu Dragojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

08.10.2021 05:25

Sto god da je, Dudlila Muljic je najvece zlo koje se ikada pojavilo u rialitiju, uz Raziju Bukvu. Ali ipak, Bukva je suvise glupa za ovu perfidnu, pokvarenu i proracunatu opajdaru. Jadan ovaj Dejan. Ispran mu je mozak, tako da Dudlila misli za njega. Oboje su za zaljenje.