ŠA PONOVO UHODI TARU SIMOV? Reper nakon RASKIDA ne može da dođe sebi, prati je u stopu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša iznenadio je sve svojim potezom kada je na Instagramu objavio fotografiju na istoj lokaciji gde je nekad stanovala i Tara Simov, njegova bivša devojka.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša se svađaju

 

Bivši rijaliti ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nakon napuštanja ,,Zadruge 4" stavili su tačku na njihovu vezu, na vrlo traumatičan i napet način. Dosta se spekulisalo da li se oni još uvek viđaju, da li je u pitanju samo jedan marketinški trik, ali oni od raskida se nigde nisu pojavili na istom mestu. 

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša prevario je svoju suprugu Ivanu Aleksić, od koje se potom i razveo, a onda je nakon završetkla rijalitija ostao i bez 20 godina mlađe devojke. Sada je reper sa Novog Beograda uradio nešto što je mnoge iznenadilo. 

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša se poljubili

 

Naime, nakon što su stavili tačku na njihovu romansu, Tara Simov preselila se i bila je na relaciji Voždovac - Banjica, prvo vreme bila je kod drugarice i druga, potom se ponovo premestila na nekoliko dana, a onda je kupila psa April, koja je unela promenu u njen život. 

Tara se potom posvetila udomljavanju i spasavanju pasa sa ulice, pa je tako nekoliko puta u stan dovodila lutalice, koje je kasnije zbrinjavala na drugim adresama. 

No, ono što je sve iznenadilo jeste što je i Ša počeo da leti okolo po Beogradu, pa je sasvim slučajno završio na Voždovcu, gde je Tara jedno vreme obitavala. On je na Instagramu okačio fotografiju, a potom označio lokaciju da se nalazi na Voždovcu, pa su mnogi pomislili da se ponovo viđa sa Tarom, na novoj adresi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading