MINA VRBAŠKI SPREMNA ZA ULAZAK U ZADRUGU? Bivša zadrugarka UHVAĆENA ispred Pink televizije!

Autor:

Zadruga

27.09.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški uhvaćena je ispred Pink televizije, ona je navodno potpisala ugovor za petu sezonu "Zadruge"

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški navodno ulazi u Zadrugu

 

Peta sezona rijalitija "Zadruga" se zahuktava. U Belu kuću u Šimanovcima uselili su se brojni zadrugari - neki novi, neki stari rijaliti takmičari. 

Ipak, jedne rijaliti zvezde nema, a njeno odsustvo se i te kako oseća. Reč je o Mini Vrbaški. 

Mina je nedavno istakla da ne planira da ulazi u "Zadrugu" ove godine, iako je do sada bila u svakoj sezoni. Ona je otkrila da želi da se posveti karijeri modela, da započne svoj biznis i da završi školu.

Republika

Foto: pink.rs

Mina Vrbaški navodno ulazi u Zadrugu

 

Ipak, kako prenose domaći mediji njeno mišljenje se promenilo.

 - Mina je išla da pregovara sa čelnicima Pinka. Dobila je odličnu ponudu koju ne može da odbije. Velika šefica Milica Mitrović joj je izašla u susret za neke stvari koje je Mina zahtevala, brzo su se dogovorile. Unutra je njen bivši dečko Mensur Ajdarpašić, pa su znali da bi bilo zanimljivo da i Mina uđe - priča izvor za portal Srbija Danas i dodaje:

- Ona je odbila da uđe kad i svi. Imaće drugačiji tretman i ući će uskoro u rijaliti. Njen povratak će biti veoma zanimljiv, u trenutku kad se niko ne bude nadao - otkriva  sagovornik.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

Mina je posetila zgradu ružičaste televizije, gde se neko vreme zadržala, a onda je izašla vidno zadovoljna, sve vreme je bila na telefonu, a ako Mina uđe u Belu kuću nastaće pravi haos - prenosi Srbija Danas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading