TO JE VIRTUELNA PROSTITUCIJA, ALI JA TO NE ŽELIM! Iva Grgurić oplela po devojkama koje prodaju EKSPLICITNE fotografije!

Autor:

Zadruga

20.09.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić otkrila šta misli o devojkama koje prodaju eksplicitne fotografije.

Republika

Foto: printskrin/Republika

Iva Grgurić

 

Pobednica treće sezone rijalitija "Zadruga" Iva Grgruić otkrila je šta misli o popularnom sajtu za odrasle gde starlete prodaju svoje eksplicine fotografije.

- Koliko ja znam, OnlyFans nije samo platforma gde se plasiraju intimni sadržaji. Imaju tu platformu brojne poznate ličnosti, kao Filip Plejn i ti poznati svetski dizajneri. Svako to iskoristi na svoj način - počela je Iva.

Republika

Foto: Instagram.com/iva_grgurić_official

Iva Grgurić

- Ako će to pomoći nekim devojkama da se maknu sa ulice i da se prestanu prostituisati, a da se snimaju kod kuće, pa ja to podržavam. Svako radi šta želi, nikoga ne osuđujem, ali ja radije želim da ustanem u 5 ujutru i završim svoj posao. Ne bih se pretplatila da gledam nečiji sadržaj tamo, iskreno me to ne interesuje. Ja gledam sebe svaki dan i prezadovoljna sam - rekla je.

Na konstataciju da je "OnlyFans virtuelna prostitucija", Iva se sa time složila.

- Na kraju, jeste. Još posle kad vidim da neko objavi da bira nekog fana, pa koga izabere... - kazala je za Srbija Showbizz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading