NAKON ĆERKINOG BLUDNIČENJA Majka maloletne Milice Veselinović završila u BOLNICI, stanje je ALARMANTNO?

Autor:

Zadruga

22.09.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka maloletne Milice, danima ne može da dođe sebi zbog ćerkinog bludničenja pred kamerama

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Milica Veselinović, našla se na meti osuda zbog romanse u koju je uplovila pred kamerama. Maloletna učesnica je ubrzo nakon početka rijalitija Zadruge 5, odpočela vezu sa kršnim Crnogorcem Mensurom Ajdarpašićem , i tako porekla sve što je pričala na početku rijalitija.

Majka maloletne Milice, danima ne može da dođe sebi zbog ćerkinog bludničenja pred kamerama, jer je već na početku rijalitija imala intimne odnose sa Mensurom Ajdarpašićem:

- Ana danima ne može da se sastavi. Samo plače, sramota je da izađe iz kuće - proklinje dan kad je njena ćerka odlučila da uđe u rijaliti. Ona joj je govorila da nije to za nju, da je mlada i neiskusna, ali Milica joj je obećavala da će biti dobra i da je neće obrukati. Međutim sve je ubrzo palo u vodu, nijedno obećanje dato mami nije ispunila. To je Anu mnogo povredilo i stalno ponavlja istu rečenicu kad upali TV: "Ovo nije moja ćerka, muka mi je kad gledam šta radi - govori izvor za Pink i nastavlja:

- Miličina mama nije dobro ni fizički ni psihički, odbija da jede zbog čega joj se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je i nedavno završila u Hitnoj zbog visokog pritiska - završava izvor za Pink.

Podsetimo, Miličina mama se već našla u sličnoj situaciji, kada je njena ćerka započela romansu sa Mensurom, ali izgleda da ipak ne može da pređe preko ćerkinog ponašanja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading