DALILA JE IŠLA KOD HODŽE DA OMAĐIJA DEJANA! Komšinica iz Veternika otkrila ŠOK DETALJE: Biljana mora da ispisuje Dejanovo ime po manastirima

Autor:

Zadruga

22.09.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica iz Veternika otkrila da je Dalila išla kod Hodže kako bi omađijala Dejana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana, Dejan i Dalila Dragojević

Dalila i Dejan Dragojević opet su pokrenuli temu loših od nosa sa njegovom porodicom, a kako otkriva komšinica iz Veternika koja je bliska sa Biljanom Dragojević, za sve je navodno kriva crna magija. 

Naime, ona kaže da je Dalila išla kod hodže i omađijala Dejana:

- Dalila je išla kod hodže kako bi omađijala Dejana i potpuno ga odvojila od porodice. "Sa više strana sam čula priču da je Dalila obilazila hodže, i Biljana čvrsto veruje u to, iako u početku nije. Ona je onako dobro dete omađijala i sklonila ga od najmilijih. Bilja se njemu i Davidu baš posvetila, činila je sve da njih dvojica budu bliski, a onda se pojavila Dalila i upropastila im porodicu, sve ih je razdvojila. Ona je išla kod tog hodže iz Bosne koji je Dejanovu i Dalilinu majicu vezao u čvor, ona je to negde zakopala posle. Tako ih je povezao, a Bilja je išla i po manastirima i kod belih magova koji su joj rekli da pomoći nema dok se te majice ne razvežu. Ona se moli za njegov spas, a posavetovali su je da u koji god manastir ode, napiše njegovo ime kako bi mu čitali molitvu, ona se nada da će on u jednom trenutku shvatiti šta mu je Dalila uradila - priča komšinica za Star.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 - Ko zna gde je ona to zakopala, Bilja je izgubila svaku nadu da će Dejana spasti i izvući iz svega. Ona ga je odvojila i od porodice i od prijatelja, on ni sa kim, sem sa ocem nije u kontaktu. Dok Dalila i te kako svoje drži na okupu, pa gde će joj duša?! Jedini spas za Dejana je da se nađe ili hodža kod kog je išla, da on nekim ritualom razveže te majice ili da se one otkopaju, ali Bilja ne zna kog hodžu je posetila. U Bosni se naširoko priča o tome da je Dalila i kao klinka išla i posećivala hodže, nije to tajna. Dejan je potpuno drugačiji, jel normalno to da on neće kontakt sa majkom koja je odvajala od usta da bi on imao, i sad ga ne zanima, ni brat, ni mama, ni baka. Ja bih baš volela da se tom momku nekako pomogne. Evo, u Zadruzi ga svi nazivaju Dalilinim kučetom, ali nje mu do mozga to ne dolazi -završava komšinica.

Dejanova majka nije se javila na telefon. Marko Đedović kaže da je u kontaktu sa Biljom i da ona želi da se čuje sa Dejanom i primi ga nazad u kuću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 - Problem između njih je počeo zbog Dalile koja je poslala uvredljivu poruku Biljani. Takav način ponašanja meni nije jasan, kako Dejan može da poljubi Dalilu, a ona mu je vređala majku, ja to nikada ne bih mogao da podržim. Njihov brak je budalaština, to je podrum bukvalno, podrum rijalitija. Oni su odvratni! Njih bi Biljana primila u kuću, ali njima to ne odgovora - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nena

27.09.2021 07:24

Ma ona tu ništa ne može, ja sam čula da su se naljutili jer baba nije htela da da parče zemlje koje je određeno za Davida da bi tu Dalila napravila džamiju da se ona i Daut mole Bogu... Inače, Dejan je Dejan samo na papiru još pre venčanja je primio islam u Sarajevu i dobio ime Daut koje mu je dao Dalilin babo i posle toga im dozvolio da se venčaju građanski u Beogradu a šerijatski u Sarajevu... To je istina o kojoj Bilja neće da priča jer joj vera nije problem već to što su hteli nešto što pripada Davidu ...

Odgovori 10 20
Durdja

05.10.2021 18:34

Kakav hodža,kake vradžbine. Zaostali narod,veruje u gluposti.Deki je bio mlad,zaljubio se u nju. Tražili su od Biljane parče placa da sagrade kuću u Veterniku kakva džamija i gluposti...,ona nije želela da im da. Pitali su je da izvrše nadogradnuju sadašnje kuće i sebi obezbede stančić ona je i to odbila. Tada su se naljutili i otišli iz Veternika, stanovali u BGD i potom u Bosni napravili prelepu kuću..Otac nije mogao da im da, jer je taj plac suviše mali...

Dina

05.10.2021 23:20

Biljana se pere i ne govori istinu. Zašto Davidu nije zabranila da bude sa Koraćevom, koja je poznata zna se po čemu. Dalila je za nju grom od žene, sposobna,kvalietna na svim poljima, domaćica koja zna i ume da voi.Šta je David dobio, kuju belosvetsku punu silikona koja ne zna ni jaje da isprži, nezaposlena živi na visokoj nozi, od čijih i kojih sredstava. Smešno. Davide progledaj konačno.Da li si ti čovek koji želi takvuženturaču pored sebe....Prošao s ceo svet i ništa nisi naučio.