OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ NAKON PREVARE: Videla poljubac Cara i Sandre pa priznala kako se OSEĆA, spomenula i Janjuša!

Autor:

Zadruga

22.09.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Maja Marinković nakon što ju je Filip Car prevario.

Republika

Foto: printskreen/pink TV

Maja Marinković besna nakon što su se Filip Car i Sandra Čaprić poljubili

 

Maja Marinković sinoć je prvi put javno govorila o svojoj vezi sa Filipom Carom, a on se  iste noći tokom žurke strastveno ljubio s pevačicom Sandrom Čaprić.

Naime, Filip i Sandra se već danima ne razdvajaju, što su primetili i ostali zadrugari.

Republika

Foto: printskreen/pink TV

Oglasila se Maja Marinković nakon što ju je Filip prevario

Ovonedeljni vođa Bane Čolak postavio ih je za potrčke, a boravak u izolaciji ih je, po svemu sudeći, dodatno zbližio. Sinoć nisu mogli da se iskontrolišu, pa su se posle žurke prepustili strastima, te su u zajedničkoj postelji potpuno transparentno pali vreli poljupci.

Sve ovo neprijatno je iznenadilo Maju, kojoj se zbog novonastale situacije usijao telefon. Ona nije krila da je iznenađena Filipovim postupkom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Filip Car prevario Maju Marinković

 - Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ja njega maksimalno ispoštovala i kao čoveka i kao dečka. Ostala sam dosledna dogovoru, što nije slučaj sa njim. Primetila sam da se u poslednje vreme druži sa tom devojkom, ali nisam znala da će preći granicu. U ovoj situaciji svako govori o sebi, mada šta sam ja sve prošla u prošlom odnosu, ovo je skoro pa ništa. Jedna stvar je očigledna, a to je da on i ja defitnivino više nemamo šta da tražimo zajedno - zaključila je Maja za Pink.rs 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

22.09.2021 12:50

Jadna ti, fina i postena, a oni su svi kreteni. Pogledaj se bre u ogledalo, mislis prepravila si lice pa si popila svu pamet sveta.

Odgovori 39 2