MEŠTANI SELA PLOČICA BRANE ĐAVOLA U MANTIJI: Iznuda novca, teorije zavere, a onda i PRETNJE BATINAMA, Viktorija Mitrović ponovo u kandžama NASILJA! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

21.09.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo mesto u kom je odrasla zadrugarka Viktorija Mitrović, a meštani sela Pločica su nas dočekali na vrlo ružan način.

Republika

Foto: Repulika.rs, Tanjug/M. NIKOLIĆ, Pixabay.com

Meštani sela Pločica brane đavola u mantiji

Ekipa portala Republika.rs uputila se u selo Pločica, gde je odrasla zadrugarka Viktorija Mitrović, koja je sa svega 12. godina bila zlostavljana i silovana od strane sveštenika Milovana Đukića koji je danas pušten iz zatvora nakon zverskog maltretiranja maloletne devojčice.

 

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa nekim ko će nam objasniti šta se desilo pre 8 godina, kada je Milovan napastvovao maloletnu Viktoriju. Malo je reći da smo bili šokirani prizorom i negostoprimstvom malog mesta kraj nedaleko od Kovina. Ljudi su nas gledali kao da smo mi đavo u mantiji, branili su ga krvički i opravdavali njegov monstruozni potez. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Viktorija Mitrović silovana od strane sveštenika

 

U jednom trenutku, dok smo izveštavali sa lica mesta, nama je prišao gospodin, ako se uopšte može reći za njega da je gospodin i napao novinara i snimatelja, koji su radili svoj posao. Pretio im je da će ih povrediti, da će napraviti krš i lom, a potom se predstavio da je on ,,prvi čovek crkve".

- Za koga vi radite? Za koga snimate? Šta radite to? Dajte mi legimacije - ponavljao je gospodin, a potom počeo da preti:

- Bolje bi vam bilo da se sklonite odavde, sram vas bilo! Ovde se nije ništa desilo, zašto snimate crkvu - urlao je on.

Međutim, to nije sve, mi smo pokušali da komuniiramo i sa damama, koje su uhvatile brzi hod odmah nakon što su videli da su u pitanju kamere i mikrofon. Kada smo ih upitali da prokomentarišu silovanje maloletne Viktorije samo su nam odbrusile.

- Ne, bez ikakvog pitanja, nemamo komentara!

Međutim, u lokalnoj prodavnici uvek možete čuti svakakve priče, pa smo tako načuli i sledeće teorije zavere.

- Nije to tako kako vam se čini, nije ni ona cvećka, sve je to zbog iznude novca da vam kažemo. Nije to baš tako, to što je on uradio, to je stvarno za svaku osudu, to je katastrofa, ali nije baš tako, nije ni ona ćvećka - ponavljao je jedan gospodin, koji je indirektno pokušao da okrivi maloletno dete da je zavelo alkoholičara sveštenika. 

Izgleda da je u ovom selu đavo zavladao vrlo jasno, jer svaki naš pokušaj da dođemo do istine i upitamo zbog čega brane zlostavljača dobili bismo psovku ili nešto slično tome. Meštani u selu Pločica sve vreme žustro i stameno brane đavola u mantiji, zanemarivajući što je on uništio jedan život tada maloletne devojčice Viktorije Mitrović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading