SANDRA BAKŠA JE NOVA ZADRUGARKA! Priznala odmah AFERU sa ovim učesnikom: Imala sam samo 18 godina (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.09.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Bakša je večeras ušla u Zadrugu 5, a odmah na početku je otkrila istinu o aferi sa Nikolom Grujićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Bakša priznala aferu sa Nikolom Grujićem

 

Nova učesnica Sandra Bakša je odlučila da javno progovori o aferi sa Nikolom Grujić, a svi su se šokirali njenim priznanjem da se to desilo dok je on još uvek bio u braku sa svojom suprugom. 

Podsetimo, Nikola je već prevario svoju suprugu sa Viktorijom Mitrović, tokom afere ,,Svastika" u Beloj kući, zbog čega je javnost ostala zabezeknuta. Viktorija nije imala problem da prizna bilo šta o aferi, a sada je i Sandra spremna da ogoli istinu pred kamerama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić prevario suprugu sa Sandrom Bakšom

 

- Sa 18 godina se desilo to, jednom smo se videli, ja nisam znala ništa. Bar nisam kao ova Milica... - ispričala je Sandra.

- Iz Novog Sada dolazim, imam snimljenu svoju prvu pesmu. Poznajem samo Nikolu Grujića, bila sam davno sa njim, jednom sam se videla sa njim, to je bila neka kombinacija, ljubav za jednu noć, neka bude tako. Nisam tada znala da je oženjen, ja sam posle saznala da je oženjen, ja sam posle snimanja spota spavala kod njega. Imali smo intimne odnose, ne mogu da lažem, to je bila u njegovom bračnom krevetu. Mi se posle toga nismo ni čuli, prestala sam da mu se javljam, iako me je dodao na fejsbuku, tada sam imala 18 godina - otkrila je Sandra.

- Ne znam kako će izgledati naš susret, mislim da će se praviti da me ne poznaje, nismo se videli posle toga, ja sam tada bila i drugačija. Ja sam sad slobodna, poznajem jednu devojku koja je trebalo da uđe, ali smo u svađi, znam mnogo toga o nekim zadrugarima, ali ću otkriti to ako budem u situaciji. Imam podršku roditelja i prijatelja, oni znaju za ovu priču sa Nikolom, jedino su mi rekli da nemam intimne odnose pred kamerama, ali ne želim da kažem ništa - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

19.09.2021 07:57

Nešto se slabo seća svih detalja. Kao da je to bilo pre 100 godina.

Mare

19.09.2021 19:51

Ovo ona sa prefinjena,, adresara privatan oglas tako nesto