PALO POMIRENJE SA ZOLOM? Nakon diskvalifikacije i kazne od 100.000 EVRA, oglasila se Miljana iz REPUBLIKE SRPSKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.09.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić diskvalifikovana je iz ''Zadruge 5'' zbog nepoštovanja produkcije i samovoljnog izlaženja, a sada se prvi put oglasila i sve pratioce obavestila gde se nalazi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić se oglasila nakon diskvalifikacije

Jedna od najkontroverznijih zadrugarki Miljana Kulić diskvalifikovana je iz ''Zadruge 5'' zbog nedoličnog ponašanja, razbijanja, uništavanja imovine Velikog šefa i samovoljnog napuštanja Bele kuće, zbog čega će morati da plati paprenu cifru od 100.000 evra.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge i moraće da plati kaznu od 100.000 evra

Miljana se sada prvi put oglasila nakon diskvalifikacije i mnoge zaintrigirala, ali i iznenadila objavom i lokacijom na kojoj se trenutno nalazi. Naime, ona je svojim fanovima objasnila šta joj se dogodilo u rijalitiju, ali i šta se može od nje očekivati nadalje:

- Jednostavno nisam bila spremna, ali biću uskoro za nešto možda staro, ali neočekivano - napisala je Kulićeva koja je kao lokaciju na kojoj se nalazi, obeležila Bosnu i Hercegovinu, te su se svi zapitali da li će doći do pomirenja sa bivšim dečkom, Zolom?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lana

14.09.2021 20:52

jasta je,nema love,nema Zole! otisla da ga proganja,ostavila dete bolesnim roditeljima! treba je strpati na lecenje!

Odgovori 22 2