MIKI ĐURIČIĆ SE RAZVODI U ZADRUZI 5? Tanja Jovićević uzela DEBELI HONORAR da pčelaru iz Kupinova RASTURI BRAK! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

14.09.2021

06:30

Tanja Jovićević dobila je ponudu za učešće u poslednjoj sezoni rijalitija ,,Zadruga 5", a ona je iskoristila priliku da bude uz svoju veliku ljubav Mikija Đuričića.

republika.rs

Tanja Jovićević ušla u Zadrugu 5 da razvede Mikija Đuričića

 

Budući da kako sama kaže, nema šta da izgubi, pevačica rok grupe ,,Oktobar 1864" Tanja Jovićević odlučila je da naplati svoju neuzvraćenu ljubav prema Mikiju Đuričiću

Naime, kako su mediji saznali, Tanja se nagodila s produkcijom i za veliki honorar pristala da razvede svoju simpatiju8 koja je tek pred ulazak u petu sezonu stala na ,,ludi kamen". 

republika.rs

Tanja Jovićević ušla u Zadrugu 5 da razvede Mikija Đuričića

 

- Tanja je u Mikija zaljubljena od kada ga je upoznala i nije uspela to da prevaziđe ni pet godina kasnije. Očarao ju je znanjem, razmišljanjem, stilom životu, a budući da su i nakon Zadruge 1, u kojoj su zajedno učestvovali, zadržali kontakt, nije ni bilo moguće da ga preboli - ispričao je izvor za Alo. 

Kako je izvor otkrio, kada je dobila ponudu da uđe i poljulja mu brak, koji je nedavno sklopio sa majkom svoje ćerke Dunje, nije oklevala.

printscreen/RTVPink

Miki Đuričić se razvodi nakon Zadruge 5 zbog Tanje Jovićević

 

- Iako zna da nije moralno, finansijska ponuda koju je dobila, kao i osećanja koja prema pčelaru iz Kupinova gaji, nagnali su je da pristane na ovaj izazov. Tako će, ne samo dobro zaraditi, već će biti i blizu muškarca kojeg voli.

Komentari (6)

Loading
SvetlanaP

14.09.2021 07:17

Razumem da zelite senzacionalizam, ali gde nadjoste Tanju Jovicevic da proglasite za fatalnu, a posebno kada je u pitanju ovaj prepredenjak . Ha, ha, ha, ha...