DRAMA U ŠIMANOVCIMA ZBOG STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta ispustila psa u jezero, svi se uplašili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.09.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Stanija Dobrojević napravila je dramu na imanju, a iako je izgledalo kao šok scena, na kraju je svima bilo jasno da je sve u redu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević imala dramu zbog psa Pabla

 

Tokom dana Stanija Dobrojević je po svom dobro starom običaju otišla na dok, gde je uživala u suncu sa svojim psom Pablom, koji je zajedno sa starletom i rijaliti zvezdom ušao na imanje u Šimanovcima. 

Dok je uživala, Stanija je došla na ideju da olakša Pablu problem sa toplotom, te ga je spustila u jezero kako bi ga okupala. Međutim, pored toga, Stanija je svojim izgledom privukla još veću pažnju, jer je istakla sve obline i bujne silikone. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević napravila dramu

 

Ona je spustila Pabla u jezero, a potom ga odmah podigla i odnela ga sa doka kako bi se osušio na suncu. Starleta je još jednom pokazala izvajano telo i zbog čega nosi epitet najbolja zadnjica estrade

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević napravila dramu zbog psa Pabla

 

U komentarima su se nizale pohvale, a mnoge gledaoce ovog rijalitija Dobrojevićeva je raznežila zbog ovog dirljivog i preslatkog kadra. Iako su mnogi pomislili da je Staniji pas Pablo ispao iz ruke, kada su odgledali video do kraja, sve im je bilo jasno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading