MAJI MARINKOVIĆ SE ISKOMPLIKOVALA OPERACIJE SILIKONA: Isplivali detalji sa klinike, evo kako se sada oseća zadrugarka! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.09.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Maja Marinković ponovo je operisala grudi, odnosno otišla je na povećanje silikona na jednoj privatnoj klinici, a tokom operacije stanje je malo izmaklo kontroli.

Republika

Foto: pink.rs

Maji Marinković se iskomplikovala operacija silikona

 

Bivša zadrugarka Maja Marinković pre nekoliko dana otišla je kako bi obavila još jednu u nizu plastičnu operaciju i to povećanje grudi, na jednoj privatnoj klinici. To nikoga nije iznenadilo, budući da je Maja to najavila još dok je bila u rijalitiju ,,Zadruga 4".

Međutim, izgleda da se baš iskomplikovalo tokom operacije, pa smo mi saznali informacije da je operacija bila baš zahtevna. 

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković tokom operacije silikona

 

Maja se i ovaj put odlučila da silikone ugradi rezom ispod grudi, kako bi se izbegle komplikacije, ali i da bi ožiljak bio na što nevidljivijem mestu. Hirurzi su prvo morali da izvade stare silikone, a potom stave nove, a samim tim morali su i da proširuju ,,džep" na mišiću kako bi implant mogao da prođe.

Izvor blizak Maji otkrio nam je detalje o operaciji, koja se odužila i iskomplikovala.

- Maja je sada dobro, sve je prošlo na kraju kako treba, eto završila je i tu operaciju koju je htela već dugo da uradi, ali sada kada se rešila Filipa, kada je on ušao u rijaliti, onda je mogla da se posveti tome. Ona je sada dobro i dalje se svakako oporavlja od zahvata, jer se nešto iskomplikovalo tokom operacije. Hirurg je imao dosta posla, trajalo je duže nego inače - govori izvor blizak Maji i dodaje: 

 

 

- Nakon operacije su je prebacili u sobu, svi su bili fini prema njoj, sačekali su da se probudi kako bi se bili sigurni da je sve u redu. Mislim, znate kako, Maja je bila deset meseci u rijalitiju, pod konstantnim pritiskom zbog Janjuša, samim tim je logično da joj organizam malo slabiji, te da su joj rezultati loši, ali dobro, bitno je da se na kraju sve dobro završilo. Maja će se uskoro pojaviti ponovo u javnosti, iskreno, spremnija nego ikad da ove f*fe postavi na svoje mesto - govori izvor blizak Marinkovićevoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica Krstic

12.09.2021 19:40

SAMO HRABRO MAJCE ZMAJCE VELIKI POZDRZV IZ FRANCUSKE I CEKAMO TE U RIALITIJU DA IM SVIMA ZAPRZIS CORBU🤣😎😘🤗