ISPLIVALA ISTINA O MARKU OSMAKČIĆU I KARANTINU: Prisiljavao zadrugarku na intimne odnose, nije joj dao mira! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.09.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić je tokom boravka u karantinu pre ulaska u Zadrugu 5 izazvao lavinu komentara zbog afere sa tri devojke, a Vanja Rašova je ispričala detalj koji je sve šokirao!

Pre početka rijalitija ,,Zadruga 5”, zadrugari su napravili velike skandale još u karantinu, zbog čega su svi ostali šokirani kada se prošle noći započela afera o dešavanjima iz poznate vile gde su zadrugari odseli.

Poznato je da se Marko Osmakčić pohvalio da je osvojio već tri zadrugarke, a ozgleda da je jednu čak i prislio da ga gleda dok on masturbira, a pokušao je čak i da je skine golu. Vanja Rašova je ispričala Mikiju Đuričiću sve do detalja šta se izdešavalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Isplivala istina o zadrugaru

 

- Jesi li ti bila u šoku?- upitao je Mili.

- Marko je bio kod mene, mi smo se zavrlili, na kraju je započeo nešto, hteo je da me skine, ja nisam htela, na kraju mi je rekao ,,Ajde ja ću da dr*am, a ti da gledaš”, ja sam rekla da neću, a nije hteo da ide. Pokušao je da me skine. Ja sam onda izašla iz sobe, molio me je da ga gledam. On se napalio kada sam mu rekla da ću ja da se istuširam, pa da dođe, nisam mogla da ga se rešim. On se raspištolio na mom krevetu, ali ja nisam hteo, to je pitao i onu drugu devojku. Stoji da je on meni bio simpatičan, ja to nisam znala, pobegla sam, nisam htela da ga gledam - ispričala je Vanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vanja Rašova ispričala istinu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading