LEPI MIĆA DAO SVOJU PROGNOZU: Za deset dana ćemo znati ko je pobednik! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.09.2021

02:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića neće propustiti ni ovu, poslednju sezonu ''Zadruge'', a pred sam ulazak otkrio je ko mu je zanimljiv, te kakve su mu prognoze što se tiče plasmana ovogodišnjih takmičara.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepi Mića ulazi u Zadrugu 5

Rijaliti format ''Zadruga'' ne može da prođe bez jednog od najvažnijih igrača, Lepog Miće koji ulazi i ove godine da raskrinka svakog od zadrugara i njihove priče ili tajne veze.

Mića je naveo da što se tiče novih zadrugara nije previše pratio njihove priče, ali da nekoliko devojaka poznaje za koje veruje da će se dobro pokazati, ipak kako kaže još uvek je rano pričati o nekom plasmanu, te da će se za deset do petnaest dana znati sve i biće jasno ko se izdvaja.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepi Mića dao prognoze o plasmanu zadrugara ove sezone

On je takođe rekao da što se tiče starih zadrugara oni svi znaju šta rade i kako da se ponašaju, ali da bi Fran ponovo mogao biti jedan od favorita, čak i da se plasira bolje nego prošle sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading