OVE ZADRUGARKE OBELEŽILE SU POČETAK ZADRUGE 5: Pokazale su sve ATRIBUTE i šokirale mnoge! (FOTO)

Autor: Anđelija Grujić

Zadruga

06.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove zadrugarke su svojim autfitima šokirale celu Srbiju

Republika

Foto: TV Pink, Pixabay

Ove zadrugarke obeležile su početak "Zadruge 5"

Peta sezona rijaliti programa "Zadruga" upravo počinje, a zadrugari jedan po jedan ulaze u Belu kuću. Oni danas pokušavaju da okupiraju pažnju gledalaca, ne bi li od samog početka postali favoriti i miljenici publike. Neki to rade ponašanjem, a neki autfitima, a za sada se čini da svima to uspešno ide.

Nadica Zeljković, pobednica prošle sezone ovog rijalitija, prokomentarisala je na početku večeri zadrugarke koje ćemo gledati narednih meseci i otkrila da misli da su ekscentične:

- Kada sam ih videla pomislila sam samo "Bože sačuvaj". One su jako ekscentrične i valjda misle da to tako treba, ali zaista mislim da je jedino što je potrebno da samo budu prirodne.

Kako izgledaju neke od njih, pogledajte u nastavku teksta, pa procenite da li je Nadica zaista bila u pravu.

1. Aleksandra Subotić

Foto: Republika.rs

Kruna Aleksandre Subotić svima upada u oči!

Aleksandra Subotić definitivno je jedna od najpopularnijih rijaliti igrača, a ona je rešila da svojim neprijateljima, pokaže kako izgleda prava kraljica. Ona se i obukla u skladu sa tim, pa na njenoj glavi možete primetiti, ili bolje rečeno, ne možete ne primetiti, veliku krunu prepunu bisera. Osim ove krune, Aleksandra je imala i veliku ogrlicu i menđuše koje su takođe ukrašene biserima. 

2. Dalila Dragojević

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević imala je tijaru koja joj je prekrila levo oko

Dalila Dragojević još jedno je veliko ime rijalitija, a kako je govorila za naš portal, "Republika.rs", novi i stari zadrugari su toga svesni, te neretko nju i njenog supruga Dejana Dragojevića uzimaju u usta, ne bi li na njima stekli popularnost. Dalila je sve šokirala svojim stajlingom, a pre svega zlatnom tijarom koja se spuštala preko njene leve strane lica. Ni haljina ove zadrugarke nije ništa smernija, te je Dalilino pozamašno poprsje vrlo istaknuto u haljini koja ima jednu bretelu, ali i uz ogrlicu u obliku sa malim priveskom srca.

3. Irma Sjeranić

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Irma Sjeranić na glavu je stavila crni šešir sa velikim obodom

Irma Sjeranić ušla je u Belu kuću spremna za oštar sukob sa Dalilom i Aleksandrom, a njen stajling svakako je pokazao da je drugačija od ove dve zadrugarke. Naime Irma se odlučila da narandžastu odevnu kombinaciju razbije crnim šeširom sa velikim obodom koji preko sebe ima crnu mrežicu koja pokriva lice ove lepe zadrugarke. Šešir, koji je Irma vezala ispod vrata, i crne rukavice koje idu do laktova, odaju utisak da se ova zadrugarka vratila u prošli vek, ali svakako su klasičan način da se istakne elegancija.

4. Deniz Dejm

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm je više gola nego obučena

Deniz Dejm svakako je jedna od najkontroverznijih zadrugarki ove sazone. Zvezda Onlyfansa iz Slovenije, već je pokazala da joj golotinja nije strana, te da voli da se obuče slobodnije. Autfit za koji se odlučila svakako je slobodniji i nešto je što ni jedna pristojna žena sebi ne bi smela da dozvoli. Naime, Deniz je obukla potpuno providnu majicu, koja preko grudi ima samo natips "NO", koji prekriva bradavice i apsolutno ništa više, a ni njena suknja ne pokriva mnogo više.

Foto: Goran Doljančević

Deniz Dejm je možda malo preterala u (ne)oblačenju

Deniz se odlučila za crnu, mini suknju koja izgleda kao da su je izvukli iz kostima nekog filma za odrasle o srednjoškolkama. Kombinaciju je obogatila crnim čizmama koje idu do polovine njenih tankih butina, a slobodno se može reći da su čizme pokrile više nego cela njena odevna kombinacija. Preko očiju je crnom šminkom napisala "NO", a šta se njoj toliko ne sviđa, shvatićemo do kraja večeri.

Olja Vampirica

Foto: Republika.rs

Olja Vampirica svom autfitu dodala je i roba Kikija

 Olja Vampirica definitivno prednjači u ekscentričnosti, te je mnoge šokirala svojim najnovijim stajlingom. Olja se pojavila u crnoj uskoj haljini sa šlicom koji ide do kuka, a haljina, iako joj ističe figuru, nije ono što privlači najviše pažnje. Ona je preko svoje nebo plave kose stavila crne trake, zbog kojih liči na meduzu, mitsko stvorenje koje ima zmije na glavi. Dodatak njenom autfitu svakako je igračka zmija, koji je svima poznat kao rob Kiki, a koga je vezala malim zlatnim povodcem.

Marijana Zonjić

Foto: Republika.rs

Haljina Marijane Zonjić svakako je među otvorenijima

Marijana Zonjić uspela je da osmisli autfit tako da ne pokaže baš previše, a da u isto vreme apsolutno pokaže previše. Naime, ona je obukla roze haljinu koja od pozadi izgleda potpuni normalno, a od napred je napravljena od tri trake providnog materijala, dve preko grudi i jedna preko međunožja. Tri trake koje su pokrivale najintimnije delove tela, povezivali su halteri i druge vrste pojasa i lanaca, koje lako, kao i u slučaju Deniz, možete videti u filmovima za odrasle.

7. Miljana Kulić

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić pojavila se u kratkoj zelenoj haljini

Miljana Kulić još jedna je zadrugarka koja vlada rijaliti igrom, ali lepota nikada nije bila njen autribut. Međutim izgleda da je u "Zadruzi 5" rešila to da promeni, te se danas pojavila u za nju neobičnom autfitu. Ona se pojavila u jako kratkoj, zelenoj satenskoj haljini, koja njenoj figuri ne pristaje laskavo koliko bi trebalo. Ipak najveći šok za mnoge bio je njena kosa, koju je Miljana nadogradila specijalno za ovu priliku, te joj sada pada do grudi.

Koji autfit vam je najčudniji? Glasajte u anketi ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Svetlana Petrov

06.09.2021 05:16

Ova Druzila sa palacinkom preko lica je nesto najsmesnije sto sam videla. Onako kada iz selendre, sa 200 kg zive vage, udjes u ekstravagantan pokusaj onda se to zove karikatura. Inace je odvratna sa palacinkom preko lica ili ne. A njen verni psic je postao pitbul .......uh.... ukupno su teski jednu tonu.

Vera

06.09.2021 10:29

@Svetlana Petrov - Imitacija burke tj. poluburke.

Željko

06.09.2021 07:33

Samo za punoletne.