EKSKLUZIVNO: Aleksandra Subotić i Peca zajedno ulaze u ZADRUGU 5: Otkrila nam sve detalje! (FOTO/VIDEO)

Autor: Anđelija Grujić

Zadruga

05.09.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otkrila sve detalje za portal Republika.rs pred ulazak u "Zadrugu 5".

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Aleksandra Subotić progovorila ekskluzivno za portal Republika.rs pred ulazak u poslednju sezonu rijalitija "Zadruga".

Ona nam je na samom početku otkrila kako se oseća:

Danas se osećam nekako i tužno i uzbuđeno, žao mi je što ostavljam svoj život napolju, porodicu decu i sve ostalo ali uzbuđena sam što ulazim u rijaliti.

 

 

Aleksandra nam je otkrila i sa kim će biti deca dok je ona u rijaliti.

- Biće sa Pecom. Deca imaju roditeljenje i ko će da brine o njima, biće i žena koja će brinuti. Ja sve organizujem, ne volim kad pričaju "deca su ostavljena" moja deca nisu ostavljena, žive punim plućima, sve im je pružemo i ja zbog toga ulazim u rijaliti. Ne ulazim da se zezam, meni nije cilj da postanem poznata i bitna, ulazim da bih imala život kakav sanjam. Kako ja tako i moja deca - rekla je Aleksandra za portal Republika.rs, a onda otkrila kako je Peca reagovao na njen ulazak u rijaliti:

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić spremanje za Zadrugu 5

Peca nije bio oduševljen jer jednostavno smatra da meni nije mesto među takvim ljudima, ima najgore moguće mišljenje o rijalitiju po tome što je imao priliku da vidi, ali me podržava u tome da zaradim novac koji planiram i kad izađem napolje da kupim nešto svoje, neki stan ili tako nešto kaže Aleksandra i dodaje da ona deli njegovo mišljenje i da ona tako misli:

Ja znam da je tamo samo šljam iz sezonu u sezonu je sve gore i gore, ali da su unutra intelektualci ne bih znala kako sa njima, a pošto su većinski prosti ljudi čast izuzecima znaću kako da izađem na kraj.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić

Kada je reč o Dalili i Dejanu Dragojeviću sa kojim je izgladila odnose Subotićka kaže:

- Sa njima sa u korektnim odnosima - kaže Aleksandra i dodaje da nju ne može da vrati ta priča u prošlost:

 - Mene lično ne, to je moja ružna prošlost sve što je bilo unazad, imam bebu od godinu dana i sve to sam ostavila iza sebe. 

A kako je sa Majom Marinković jako bliska, upitali smo je da li se viđaju:

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić progovorila o Dejanu i Dalili

- Mi se u poslednje vreme više čujemo nego što se družimo, jednostavno Maja živi drugačiji stil života od mog. Ja sam onako malo finija, a ona je brza - rekla je Aleks, i dodala kroz osmeh da zna šta se dešava između Maje i Filipa Cara ali da ne želi da nam otkrije.

Za sam kraj Aleksandra nam je otkrila ko će joj najviše nedostajati osim dece:

- Peca, ali najviše od svih i najviše sam vezana za bebu. Mislim naravno za Magdalenu i Jovana, ali Jovan je baš mali i onda, on bez mene ne može, hoće samo kod mame i tu sam nekako najemotivnija. Kada sam dobila Magdalenu bila sam previše mlada pa to nisam tako kapirala, ali ja sam u moju bebu zaljubljena, zato što je baš onako kako sam zamišljala, ja da sam crtala tako bih ga nacrtala.

Aleksadra ipak ne ulazi sama u rijaliti, kako nam je rekla sa njom će u Belu kuću ući i plišana igračka koja se zove "Peca". 

Republika

Foto: Republika.rs

Medved Peca ulazi sa Aleksandrom u Zadrugu

Šta nam je Aleksandra još rekla pogledajte u videu na početku teksta!

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nata

05.09.2021 17:05

A deca? Ko će decu da im čuva i hrani?