STANJE NADICE ZELJKOVIĆ OZBILJNO: Pobednica Zadruge ima zdravstveni problem još od pre RIJALITIJA, kičma i ruke se ODUZELI!

Autor:

Zadruga

07.08.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedica "Zadruge 4" Nadica Zeljković ima zdravstveni problem još pre rijalitija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nadica Zejljković

 

Pobednica "Zadruge 4", Nadica Zeljković ovih dana umesto da uživa u uspehu koji je postigla učestvovanjem u rijalitiju i pravi planove za dalje, ona vreme provodi tako što ide po lekarima.

Naime, Kijina mama ima problem sa kičmom, tačnije sa pršljenovima, a da je stanje ozbiljno bilo joj je jasno kad su ruke počele da joj se koče, zbog čega je Kockareva u velikom stranu.

Lekar je Nadicu uputio na detaljne preglede, pa se sada bavi sa tim.

Republika

Foto: Instagram.com/nadicakamel

Nadica Zejljković

 

- Ovaj problem sam imala i ranije, pre rijalitija, ali sad hoću da uradim sve analize i sva snimanja, pa da konačno jednom to rešim rekla je Nadica za "Svet", pa objasnila šta joj se dešava:

 - Vratni pršljen mi je najgori, ukočio mi se vrat, pa se onda i ruka ukoči, ne mogu da funkcionišem, ja sam uvek bila u pokretu. Nije ništa strašno hvala Bogu, čim ovom sredim vraćam se normalnom životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading