IRMA SERJANIĆ ĆE SVIMA POMRSITI KONCE SVOJIM ULASKOM U ZADRUGU: Ona ulazi kao tajanstvena ličnost produkcije, DALILI I DEJANU SE SPREMA PAKAO! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.09.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Serjanić ulazi kao tajanstvena ličnost u "Zadrugu 5", a mnogima će pomrsiti konce svojim ulaskom, a ponajviše Dalili i Dejanu!

Republika

Foto: Republika.rs

Irma Serjanić ulazi kao tajanstvena ličnost produkcije u Zadrugu 5!

 

Irma Serjanić je jedna od učesnica koja je danas ušla u karantin. Ova rijaliti učesnica je spremna kao zapeta puška za novu sezonu Zadruge. Sve je šokirala kada je danas pred novinarskom ekipom pokazala da je sa sobom ponela pored brojne garderobe i knjigu "Umeće kvantnog skoka" što je morate priznati jako čudno s obzirom na to da svi očekuju od budućih učesnika turbulentne odnose.

Prema našim saznanjima, ono što mnogi ne znaju je da je Irma Serjanić tajanstvena ličnost produkcije, te da će Dalila Dragojević sa kojom se nekada družila, a u konkurentskom rijalitiju "Parovi" su imale brutalne svađe i okršaje, jako šokirati njenim ulaskom.

 Njih dve su ostale na ratnoj nozi, pa će Dalila poludeti nakon ovog saznanja. Budući da i Dalila Dragojević ulazi sa svojim suprugom Dejanom, u "Zadruzi 5" se očekuje karambol od ove paklene trojke.

Podsetimo u toku današnjeg dana  Irma, kad je izašla iz skupocenog džipa, pokazala je kese sa stvarima, knjigu i medu koji joj očigledno mnogo znači koje će uneti u Imaginarijum.

Detaljnije pogledajte u prilogu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading