MATEJA MATIJEVIĆ POSVETIO TETOVAŽU TARI? Otkrio šta će raditi i koga će privesti poslednju noć pred Zadrugu 5! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.09.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević ulazi u ''Zadrugu 5'', a u karantin su ga ispratili sestra Maša i sada već zet Filip Reljić, a on je pored toga što je otkrio pol deteta koje čekaju Maša i Filip, otkrio značenje nove tetovaže i da li je već zapazio neku od zadrugarki.

Republika

Foto: republika.rs

Mateja Matijević otkrio šta će raditi noć pred Zadrugu 5

Mateja Matijević pamtiće ovaj dan po mnogo čemu, saznao je da mu je sestra koja je u drugom stanju nosi dečaka, ali i po ulasku u karantin pred početak pete sezone rijalitija ''Zadruga.'' On je za naše kamere otkrio šta planira da radi noć pred ulazak, ali i šta možemo da očekujemo od njega u ovoj sezoni.

Naime, on je prvenstveno otkrio da je najsrećniji na svetu zbog prinove u porodici i toga što će postati ujak, a onda dodao da on ulazi kao slobodan u Belu kući i da ukoliko se ukaže prilika neće se libiti da se upusti u bilo kakvu vrstu odnosa.

Republika

Foto: republika.rs

Mateja Matijević otkrio pol deteta sestre Maše i Filipa Reljića

Kako ima novu tetovažu, čuvenog patka ''Mani mejkera'', a šifra sa Tarom Simov mu je bila ''Patak'', povezali smo da je tetovaža možda neka vrsta omaža njihovoj nekadašnjoj vezi, međutim on je to oštro demantovao:

- Ja ne razmišljam o tome, nebitno mi je to, onda nisam ni povezao - pa je prokomentarisao njenu izjavu da i dalje gaji emocije prema njemu:

Republika

Foto: republika.rs

Mateja Matijević kratak i jasan po pitanju Tare Simov

- Ne komentarišem - bio je kratak i jasan Matijević.

Otkrio je i da li je ''bacio'' oko na neku zadrugarku, kao i šta planira da radi u karantinu poslednjih noći pred ulazak u Belu kuću:

Republika

Foto: republika.rs

Mateja Matijević spreman za akciju poslednju noć pred Zadrugu

- Ima par simpatičnih, zaključani smo, ja bih, ali videćemo ko se šunja hodnicima - zaključio je Matija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading