ČUVENI LIMENI REŠEN DA U ZADRUZI IMA AKCIJU SA MILJANOM: Željko Mitrović će mi praviti spomenik za života! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.09.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Stevanović Limeni novi je učesnik rijalitija ''Zadruga'', ali i najstariji. Kako je poznat po svojim trenerskim sposobnostima i neuobičajenom bodrenju igrača, tvrdi da od njega boljeg nema i da će mu Željko Mitrović podizati spomenik za života.

Republika

Foto: Republika.rs

Svetislav Stevanović Limeni ulazi u Zadrugu 5

Svetislav Stevanović Limeni novi je učesnik rijalitija ''Zadruga'', ujedno i najstariji,  a kao razlog ulaska naveo je slabe finansije. Obećao je da će organizovati fudbalske utakmice u Beloj kući, a da će on biti sudija.

Kako je naveo Miljana Kulić će imati specijalni tretman, on će joj pomoći da smrša, a treniraće je kao i igrače, žestokim vežbama, ali da ipak sve zavisi od nje i koliko ona bude želela da radi i smrša. Kao i da su njoj potrebne psihofizičke vežbe.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Svetislav Stevanović Limeni odlučio je da Miljanu Kulić dovede u red

Podsetimo, Limeni je postao poznat nakon što je u javnosti procureo snimak sa utakmice nižerazrednih fudbalskih klubova na kojoj on kao trener žustro bodri igrače. Kako je rekao on je uvek vodio klubove koji su bili prvi ili drugi po rangu, te tako i očekuje da će on u ''Zadruzi'' biti na tim mestima, a ukoliko bude na trećem mestu biće razočaran i odmah pakuje kofere i odlazi kući.

Republika

Foto: Republika.rs

Svetislav Stevanović Limeni tvrdi da će mu Željko Mitrović praviti spomenik za životatrović podići spo

Čuveni Limeni tvrdi da će mu Željko Mitrović praviti spomenik za života jer je on najveći.

Šta je sve još rekao Limeni pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading