TANJA JOVIĆEVIĆ POBEGLA SA LEKARSKOG PREGLEDA: Legendarna pevačica ulazi u Zadrugu 5, vidno izrevoltirana pokušala da napravi SKANDAL ISPRED KLINIKE! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.09.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Jovićević pobegla sa lekarskog pregleda, nije dozvolila da bude uslikana, pa se okrenula i otišla!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Tanja Jovićević pobegla sa sistematskog pregleda zbog paparaca!

 

Legendarna pevačica Tanja Jovičević ponovo ulazi Zadrugu, a ovom prilikom je uhvaćena na sistematskom pregledu ispred poznate prestoničke klinike, gde je pobegla od novinara, ne želeći da je uslikaju.

Tanja Jovićević je bila vidno izrevoltirana, te je upitala gde su svi bili prethodnih godina, okrenula se i pobegla od paparaca, ovaj njen potez je šokirao sve prisutne, s obzirom na to da je odradila lekarski pregled kao i svi ostali budući učesnici, te je bilo sasvim normalno da se uslika.

Podsetimo, ova pevačica koja je nekada davala glas čuvenim "Modelsicama" je u Zadrugu već ulazila te je još tada priznala da se borila za egzistenciju i da je teško živela 20 godina, pa je to bio jedan od razloga zašto je ulazila u rijaliti.

Detaljnije pogledajte u prilogu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading