NEĆETE VEROVATI GDE JE UHVAĆEN JANJUŠ: Nije mu bilo dovoljno adrenalina, PA JE REŠIO DA GA KUPI! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.09.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je uhvaćen na mestu gde niko nikad ne bi pretpostavio da će ga naći, vozio se na ringišpilu u luna-parku!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević uhvaćen u luna-parku kako uživa na ringišpilu!

 

Marko Janjušević maksimalno iskorišćava da provodi svo slobodno vreme sa svojom porodicom i nadoknadi sve ono što je propustio boravkom u rijalitiju, takođe se kaje zbog svojih pogrešnih poteza sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković zbog koje je i okončao svoj dugogodišnji brak sa suprugom Enom i o tome non-stop priča svojim pratiocima.

Nakon izvesnog vremena izgleda da je Marku Janjuševiću  kliknulo i da mu je došlo u glavu šta je izgubio, te svaku svoju objavu posvećuje Eni i tuguje, a fanovi ga bodre da se bori, stisne petlju i ispravi situaciju koju je sam pokvario.


- Šta reći, nego kakav sam ja konj.. Konj marke dorat...
 

Sa druge strane, od svoje ćerke se ne odvaja, vodi je svuda, te uživa u njenom društvu i ispunjavanju svih želja svojoj naslednici.

Provod u luna-parku i dalje je broj jedan i za mlađe, ali i starije, te je u momentu dok je svoju princezu odveo da uživa, uživao i on sam, kupivši kartu za ringišpil.  

S obzirom na to da odavno sebi nije priuštio ovakvu adrenalinsku zabavu, reklo bi se da mu je baš prijalo, a društvo koje ga je u tom trenutku snimalo je bilo vidno raspoloženo, te su se neprestano smejali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

01.09.2021 11:24

Nisi ti konj, vec budaletina.