ANA KORAĆ ME JE NALOŽILA, TRPELA SAM FIZIČKO MALTRETIRANJE: Deniz Dejm otkriva tajne kreveta moćnim muškaraca i da li se bavila PROSTITUCIJOM! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.08.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm, jedna od najpoznatijih slovenskim starleti i zvezda Onlyfans platforme će se oprobati u poslednjoj sezoni rijalitija ,,Zadruga", a za nas je otvoreno progovila o skandalima iz njenog života.

Nova rijaliti učesnica poslednje sezone ,,Zadruge 5" je ekstravagantna i skandalozna Deniz Dejm, koja je za veoma kratko vreme pobrala sve simpatije publike i pre nego što je ušla na imanje u Šimanovcima. 

Već danima se priča samo o njoj, njeni video snimci su postali viralni na društvenim mrežama, a mi smo odlučili da sa njom prođemo kroz set intimnim i intrigantnih pitanja, a ona nam je otkrila i jednu ekskluzivu. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Deniz Dejm o svom životu i moćnim muškarcima

 

Naime, pre nego što je postala zvezda ,,Onlyfans" platforme, Deniz je započela karijeru na Jutjubu, kako je shvatila da joj veću zaradu može doneti skidanje pred kamerama, ona je započela svoju karijeru na sajtu koji joj je doneo pored velike popularnosti, mnogo novca i lagodan život. 

1. Kako si došla na ideju da započneš sa Onlyfans profilom?

-  Ja sam uvek trendseterka, prva sam uspešno počela sa Jutjubom, kad je počeo onda Onlyfans, prebacila sam se tamo prva i sve neke manje starlete su to počele za mnom. Videle su od mene, da meni ide super sa tim poslom, pa su i one krenule da se time bave.

2. Da li si svesna da si za kratko vreme u Srbiji postala velika zvezda, da li ti to prija?

-  Da, mi vrlo prija, prija mi pažnja, pogotovu pažnja muškaraca i lepih devojaka, i gej popularcije, oni me obožavaju, svesna ili nesvesna, ja sam vrlo svesna i znam šta radim i to je sve unapred spremno, ozbiljna medijska priča.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Deniz Dejm zarađuje na Onlyfans novac za lagodan život

 

3. Koliko zarađuješ na Onlyfans-u?

- Ne mogu detalje da pričam koliko zarađujem, ali ja stvarno živim lep život i sve što poželim, a to mi priušte moćni i jaki muškarci, tako da ja uzvek mogu da sačuvam svoje pare.

4. Da li su te nekada povezivali sa prostitucijom i kako se boriš sa tim predrasudama?

- Ja se ne borim sa tim, pošto je za mene prostitucija posao kao i svaki drugi, ja poštujem to, ali nikada nisam nudila usluge, ako neko u to želi da veruje, neka veruje, ja se ne bavim demantima, ali ja ne radim kao prostitutka i svoje usluge ne nudim nikome za novac.

5. Mnogi su komentarisali da si bila muško, da si promenila pol, da imaš muški polni organ, koji je tvoj komentar?

- Ako sam ja bila muškarac, ja bih imala najveći polni organ na Balkanu, ali da li sam ili nisam, to možete da vidite na mom Onlyfans-u ili u Zadruzi, ako se iko drzne na neku erotiku sa mnom.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Deniz Dejm o plastičnim operacijama

 

6. Da li si sklona ljubavnim aferama i da li ti se sviđa neki zadrugar? 

- Pa, ja sam uvek za neke erotične i ljubavne afere, trenutno mi se sviđa Ana Korać, predivna je, srela sam je na nekoj klinici i odmah me je napalila kada sam je videla. Prelepa je i prezgodna devojka, privukla me je svojim izgledom.

7. Kakve si sve nepristojne ponude dobijala?

Dobijala sam razne ponude, ali ja se ne bavim tim stvarima, meni moćni muškarci daju sve šta mi treba i sve što mi je potrebno. Ja sam samo devojka koja voli pažnju i voli da se skida pred kamerama, s toga, ako neko želi da me vidi, neka se pretplati na moj Onlyfans profil.

8. Buduci da si najveca zvezda u Sloveniji, da li si nekada imala neprijatne scene sa ljudima u okolini?

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz se skinula za fanove

 

 - Realno, od kada sam stigla u Srbiju, u Beograd, stalno mi zvoni telefon za neku prostituciju priču, ali ja se time ne bavim i nemam vremena za muškarce, pošto ja sada pravil stajlinge za Zadrugu. Imala sam, od nekog fizičkog nasilja, do nekih neprijatnih scena, gde su mi muškarci želeli smrt i nazivali me degutantnim imenima, ali to je sve šoubiznis i ja sam borac

9. Na šta nikada ne bi pristala u ljubavnom odnosu?

- Ne volim neke previše patrijahajlne i moralne muškarac, moj muškarac mora da se druži sa mojim gej prijateljima, sa mojim trans prijateljima, tako da te neke primitivne seljačine sigurno ne bih birala.

10. Nisi krila da si radila plastične operacije povecanje grudi, zadnjice, koja te je najvise bolela? I koliko si novca izdvojila na niih?

-  Evo, sad za konac, jedna velika ekskluziva za Republiku, ja sam zadnjicu dobila na poklon od jednog famoznog turskog hirurga, koji je radio sve najveće balkanske zv4ezde, bila sam mu muza, a inače za ove korekcije ja sam uložila dosta, ali na vreme dobijem pomoć od nekih muškaraca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Naca

01.09.2021 12:54

Poslednje vreme je, izgleda, došlo. Mnogo mi je žao što me više ništa niti šokira, niti sablažnjava, niti žalosti. Ama, baš, baš, ništa!