MILJANA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Nakon TUČE sa Zolom, emotivnom porukom za sina Željka raznežila sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.08.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je otputovala sa sinom Željkom na more, a ona je objavila set fotografija sa plaže, pa emotivnom porukom za svog malog naslednika raznežila sve.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana posle Zole okrenula novi list u životu

 

Rijaliti zvezda i bivša zadrugarka Miljana Kulić odlučila je da letnje dane provede na plaži, a sa sobom je povela i sina Željka Kulića, kog je dobila tokom romanse sa Ivanom Marinkovićem. 

Miljana se po izlasku iz ,,Zadruge 4" povukla iz medija, nekoliko puta je gostovala u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", pa se tokom nje vrlo otvoreno blamirala i nije marila na to što je kada se kamere ugase, ipak samo majka maloletnog dečaka. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana u emisiji se izležavala po podu

 

No, izgleda da je Kulićeva odlučila da se potpuno promeni iz korena, pa se posvetila majčinstvu. Iako smo imali priliku da je vidimo u raznim izdanjima, da se odala porocima, kockanju, da je uhodila bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, te da su zajedno išli po prodavnicama gde su pazarili novi telefon, koji mu je ona razbila u emisiji, Miljana je sada objavila fotografije sa Željkom koje će vas sigurno raznežiti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana se odala porocima

 

Naime, na Instagram profilu Miljana je objavila set fotografija sa sinom, a iste te fotograafije je Marija podelila na storiju sa pratiocima. Društvene mreže su se usijale iste sekunde, a Miljana je pored toga kako uživa sa sinom, pokazala i njenu liniju. 

 

 

- Moj mali, zlatni...Tek sada sam se opametila i shvatila sve..Voli te mama najviše - napisala je Miljana u opisu fotografije.

 

Dok su se kupali u plićaku, za Miljanom su se okretali svi redom, a njena konstrukcija tela sve se manja. Izgleda da je Miljana definitivno odlučila da promeni život iz korena, ali kako je do sada nekoliko puta to pokušavala, ostaje nam da vidimo da li će joj ovaj put to poći za rukom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan Rolj

30.08.2021 18:42

Koga ova ludača folira!? Toliko se promenila, da sada paja po kockarnicama i Crnoj Gori!