OD RAMENA ZA PLAKANJE DO VELIKE LJUBAVI: Maja i Car ne mogu jedno bez drugog! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.08.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car ušli su u emotivnu vezu nakon izlaska iz ''Zadruge'' i bolnih raskida sa svojim partnerima Janjušem i Minom Vrbaški, a da im ljubav cveta i da se ne razdvajaju dokazuju fotografije koje neprestano objavljuju na svojim društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Filip Car i Maja Marinković uživaju u ljubavi

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car, nakon izlaska iz rijalitija i burnih raskida sa partnerima Markom Janjuševićem Janjušem i Minom Vrbaški našli su utehu jedno u drugom i upustili se u emotivni odnos koji iz dana u dan sve više cveta.

Republika

Foto: printscreen

Filip Car i Maja Marinković nakon nesrećnih veza uplovili u mirnu luku

Naime, njih dvoje neretko objavljuju fotografije na svojim društvenim mrežama na kojima se jasno vidi da su srećni u svojoj ljubavi, te da svaki trenutak provode zajedno i koriste da odu negde. Kako su u početku bili rame za plakanje jedno drugom i prijatelji za utehu, tako je njihov odnos rastao, a emocije su se sve više rađale što je dovelo do jedne za sada idilične veze i odnosa.

Republika

Foto: printscreen

Filip Car i Maja Marinković nikad srećniji u svojoj ljubavi, otputovali u Beč

Odlučili su da pre nego što počne nova, peta sezona rijalitija ''Zadruga'' otputuju i sklone se iz Beograda, te poslednjih nekoliko dana iskoriste samo na sebe, a odlučili su se na put u Beč odakle su objavili fotografiju na Instagram profilu, nasmejani i zagrljeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boba

29.08.2021 21:29

Prvi koji je hteo da bude sa njom ona prihvata, nema veze dal to bio Filip il neko drugi, nifomanka ne moze bez one stvari pa daj sta das, plasticna lutka

Odgovori 12 3
MladenBg

30.08.2021 05:18

Nasla vreca zakrpu. Ovom biku je smetalo sto je Mina spavala sa svima za pare, ali mu ne smeta ova prepravljena glupaca koja to radi za dzabe.

Odgovori 11 2
ila

30.08.2021 11:38

Majče, pravi čovek za tebe je Filip. Pružiiće sve na dlanu ženi koju jvoli. Konačno je vreme da naučiš da poštuješ i ceniš prave vrednosti.Nikada nemojj da ga povrediš ,jer taj mladić zaslužuje pravu ,čistu i iskrenu ljubav. Uživajte, nikada boljeg nećeš naći...Poradite na deci i da naš dragi Taki konačno odahe i napravi jedno gala veselje.Konačno je vreme da se udaš i smiriš i gajiš jedno prelepo bebče. Usreći svog oca koji te obožava.Filip je za Januša frajerčina.Mani se onog prevaranta i lažova.....to neka bude daleka i ružna prošlost za tebe...