MINA VRBAŠKI DOBILA BATINE: Bivša zadrugarka imala JEZIVE posledice i povrede! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.08.2021

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški ispričala je sve detalje o sukobu i batinjanju sa momkom kog nije poznavala, a sve se desilo pred ljudima koji nisu hteli da ih zaustave.


Bivša zadrugarka Mina Vrbaški nedavno je imala žestoku raspravu sa jednim momkom. Naime, kako je Mina ispričala za medije, ništa nije ni slutili da će doći do fizičkog okršaja.

Mina navodi da je bila u provodu sa društvom, te tek nekoliko minuta kas ije dobila je žestoke uvrede i provokacije od njoj tada nepoznatog momka, zbog čega je ona odlučila da reaguje, pa ga je udarila pesnicom u glavu, a odmah potom je i onda dobila udarac nazad.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški ispričala detalje tuče

- Bila sam super raspoložena. Zezala se sa društvom, muzika, ma sve super. I onda čujem neka dobacivanja, uvrede. Priđem liku i pitam ga lepo: ‘Izvini, je l’ ti to meni?’ I on mi potvrdi. Onda ga pesnicom odalamim u glavu. On ustane, pa mene udari glavom o glavu, ja padnem. E onda sam ga dohvatila i umlatila i rukama i nogama – priča Vrbaški za Svet i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina prepričala kako je dobila batine

- Puk'o je i on mene nekliko puta. Imala sam do juče hematom na glavi. Niko nije reagovao, ni mene da zaustave, ni njega, samo gledaju sa strane. Daleko od toga da mene treba neko da brani, plus taj je bio za glavu niži, ali mi nije jasno da vidiš da se dvoje biju i ne pokušaš da ih rastaviš. Na kraju je ovaj pobegao, tako se problem i završio. Pa, pun mi je kufer tih što svakom kažu šta hoće, vređaju, ponižavaju. Kao ti si baja što mi dobacuješ. E, pa neće moći. Tako će svako da prođe ubuduće. Nikog ne diram, ali ne dam da iko leči frustracije na meni. Zaljubljena sam, imam dečka, lepo mi je u vezi i čuvam taj mir – rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sandra

21.08.2021 11:50

Pa to je tuča. Pre nekoliko dana isto tako. Ona mrzi muškarce.

Odgovori 17 1
Tanasko

21.08.2021 13:22

Opet dobila batine?

Odgovori 19 3