CVELETU LOPOVI UPALI U STAN: Bivšeg zadrugara opljačakli, izašli sa crnim kesama i pobegli!

Autor:

Zadruga

18.08.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovan Cvijetić Cvele i njegova devojka Anja Todorović nakon odmora u Crnoj Gori uselili su se u novi stan u Beogradu i ubrzo doživeli neprijatnost. Neko im je provalio u stan i pokušao da ih opljačka, a sve je videa komšinica koja je odmah pozvala policiju.

Foto: youtube.com/printscreen

Cveletu pokušali da opljačkaju stan

 

Jovan Cvijetić Cvele i njegova devojka Anja Todorović odmor su proveli na Crnogorskom primorju gde su odmarali od svega, ali i svoju vezu učvrstili. Njih dvoje su se po povratku sa mora uselili u novi stan u Beogradu, a sada su doživeli i neprijatnost.

 

 

Naime, par je bio na meti pljačkaša. Komšinica je navela da je primetila čoveka u crnom koji nosi velike kese i nervozno silazi niz stepenice trčećim korakom, prenosi Pink.rs.

- Vraćala sam se kući, naša vrata su jedna pored drugih, ugledala sam čoveka koji je nervozno izleteo iz njihovog stana i okrznuo me leđima. Okrenula sam se mislivši da je mali Jovan, koga redovno viđam i shvatila da je totalno nepoznat muškarac koji pokušava da izvuče dve crne kese. Sumnjivo mi je bilo jer je bio nervozan, brz i nije zaključavao vrata nego samo strčao niz stepenice. Odmah me je uhvatila panika, nisam znala šta da radim. Shvatila sam da nešto nije u redu. Momentalno sam pozvala policiju jer nemam njihove brojeve telefona. Nisam videla šta je u kesama, samo sam videla da su dve velike one kao za đubre. Jako sam potresena, ne znam šta da vam kažem, mi do sada nismo imali ovakve situacije. Ne smem da pomislim šta bi bilo da je neko od njih dvoje bio tu - rekla je Cveletova i Anjina komšinica.

 

 

Bivši zadrugar se nije oglašavao i još uvek nije dao nikakav komentar na situaciju koja mu se dogodila, a telefon je isključio.

 

Komentari (0)

Loading