SKANDALOZNO PONAŠANJE PEVAČICE! Zorica najgnusnije PSOVALA gledateljku: IDI SPAVAJ MATORA BABUSKARO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.08.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji ''Narod pita'' gosti su bili Zorica Erić i Mišel Gvozdenović koji su se neprekidno svađali, a onda je haos nastao kada se uključila gledateljka da podrži Gvozdenovića, nakon čega je Zorica izvređala najstrašnije.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zorica Erić nastrašnije izvređala gledateljku u programu

 

Pobednica takmičenja ''Nikad nije kasno'' i učesnica ''Zadruge 4'' bila je gost u emisiji ''Narod pita''  sa Mišelom Gvozdenovićem, a njih dvoje nisu krili netrpeljivost, već su se svađali i vređali, a Zorica se u jednom trenutku posvađala i sa gledateljkom koja se uključila u program.

Naime, gledateljka iz Užica se uključila kako bi branila Mišela, a pevačici je to zasmetalo, te ju je izbacila iz takta rečima podrške Gvozdenoviću.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mišel dobio podršku gledateljke iz Užica što je Zoricu iznerviralo

 

-Želim da pozdravim ovog divnog čoveka, divnog momka. Šta te briga za ove gluposti, ne slušaj ništa - rekla je gledateljka, a onda je Zorica krenula sa svojim uvredama.

- Slušaj me, matora babuskero, j**em ti m**er, j**i bre g**na, jel si čula? Na***i se k**ca! - nakon čega joj je gledateljka odgovorila da je to već radila, pa onda odlučila da se uključi.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zorica Erić na najgnusniji način izvređala gledateljku iz Užica koja je pružila podršku Mišelu Gvozdenoviću.

 

-Na***em ti se majke, j**em ti mater u p***u Ja volim ove babe što se nisu je****le po kukuruzu, što su moralne, ne s**i baba leba ti, idi spavaj - nastavila je Zorica sa uvredama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

17.08.2021 08:41

Mislim da je Pink prevazisao samog sebe u najvulgarnijim, najporstackijim, najgorim emisijama. Zadruga je bila pocetak, a ovo nije emisija Narod pita, nego uzajamno pljuvanje naroda i ovih ulicara koji glume zvezde. Niko normalan to ne moze da gleda. Pokupili su ljude sa margine zivota i ubedili ih da su zvezde. Pod hitno zabrana!

Dolores

17.08.2021 16:07

Sramota, ovo je postalo negledljivo... Maca dotakao si dno vodeći ove emisije na Pinku...