ŠA POSVETIO TARI PESMU: Reper ne može da je preboli, a ona već sa drugim! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.08.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov našla je novog dečka i pokazala da je brzo prebolela repera Nenada Aleksića Ša, koji se izgleda ne miri sa činjenicom da je došao kraj njihove veze, a još manje da je Tara tako brzo našla utehu, te je napisao pesmu i javno je objavio, a onda i kratko prokomentarisao njenu novu vezu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša napisao pesmu za bivšu devojku Taru Simov

 

Bivši zadrugarski par Nenad Aleksić Ša i Tara Simov stavili su defintivno tačku na svoj odnos, a kao bomba je odjeknula vest da je Tara nastavila dalje i to ni manje ni više nego sa bivšim momkom Jovane Ljubisavljević, Lukom Pojužinom, međutim Ša nikako ne uspeva da nastavi dalje.

Naime, on je nakon natpisa i navoda da je Tara našla novog dečka i prebolela ga, na svom Instagram profilu objavio pesmu koju je posvetio njoj.

- Još jedna duga noćm gledam ružne Insta priče, dođe mi da jako vičem, al' nikad više, sve tiše, u sebi tvoje ime izgovaram, ćutim, sklapam oči ne progovaram, proganjam, sebe i tražim mir duboko negde, kreten, tebi se je*e za mene, gledaš samo sebe, ja samo tebe, uvek se sje*em, što volim pogrešne, grešne. izmova pravim greške. tako jeste kada daš 100% sebe, tebe čuva noć i sa drugima lutaš, puštaš druge u život, za tebe boli ih ku***, al' ovog puta izlazim iz tvog filma, umire tvoj glavni junak, kažu mi da pratim svaki znak pored puta, to radim ovog jutra, ubrzano dišem obećavam da poslednji put o tebi pišem, sad putuj gde ti je volja, pokaži svima kako si najgora, prepusti se svakoj noći, prepusti se novoj nevolji, priznala si da me nisi volela da i dalje me ne voliš i pamti nisam ljut, želim ti srećan put i ne želim nikad da patiš, ali dobro upamti, ova budala neće biti tu kada poželiš da se vratiš... - napisao je reper

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Ša posvetio pesmu bivšoj devojci Tari Simov

 

Mi smo pozvali Aleksića i upitali ga ima li da kaže nešto na novu vezu svoje bivše devojke Tare Simov, ali on nije želeo ništa da govori, te nam je samo kratko rekao da nema komentar.

Ako je suditi po reperovim Instagram objavama, on pati za Simovom i to ne krije, dok ona već uživa u novoj ljubavi i ne mari za svog bivšeg dečka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading