CAR OTKRIO DETALJE ODNOSA SA MAJOM: Priznao istinu, pa šokirao izavom o Janjušu: NE POVREĐUJEM LJUDE PRVI!

Autor:

Zadruga

15.08.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti par, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš rešili su da nakon prekida svoje romanse nastave dalje i ljubav nađu u drugim partnerima, ali ono što niko nije očekivao je da će Maja pokušati da utehu nađe u Filipu Caru, Janjuševom prijatelju iz rijalitija. Car se oglasio i otkrio u kakvom je odnosu sada sa Janjuševićem, kao i to zbog čega mu je najviše žao.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Maja Marinković i FIlip Car

 

Bivši zadrugarski par, Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković, odlučili su da svoje živote nastave odvojeno i sreću potraže u drugim partnerima, ali ono što e sve iznenadilo jeste činjenica da je Maji rame za plaknje Janjušev veliki prijatelj, Filip Car.

 

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković i FIlip Car u emisiji ''Narod pita'' pred svima poleteli jedno drugom u zagrljaj

 

Naime, spekuliše se da su Marinkovićeva i Filip u emotivnom odnosu, jer su nakon izlaska iz Bele kuće postali mnogo bliži, ali mnogi nagašaju da je on zapravo samo paravan za pomirenje Maje i Janjuša. Car se oglasio povodom ovih navoda, pa otkrio sve o odnosu sa Majom i Janjušem, kao i zbog čega je tužan i šta ga boli najvise, prenosi Pink.rs.

- Nismo razgovarali ni jednom, sreli smo se, ali se nismo ni pozdravili... Tužne su neke stvari koje su se desile između nas dvojice, ja ih prvi nisam uradio. Nikome nikad nisam paravan bio! Ja sam sa Majom prijatelj, volim se družiti sa njom kao i u Zadruzi, sada smo još bliži, odgovara nam druženje. Oboje smo iskreni! Možda i moji postupci nisu nekad najispravniji, ali nikad ne povređujem ljude prvi, a kada me povrede ili izdaju znam biti svakakav.. Nemam baš vremena da pratim više te gluposti. Idem danas kod rodbine u Novi Sad i malo više ću tamo boraviti. Tužan sam jer ne mogu u Hrvatsku... Čekam da mi prijatelji dođu, a najviše čekam Bruna. On ovih dana treba doći, moram s njim razgovarati... On me jedini može usmeriti i njega jedinog poslušam, on mi je kao drugi otac - zaključio je Filip Car.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading