MENSUR NOSI NEVIĐENI BLAM NA LEĐIMA: Svi se pitaju da li je Ajdarpašić počeo da KRADE garderobu, isplivao DOKAZ! (VIDEO PAPARACO)

Autor:

Zadruga

13.08.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić uhvaćen je na jednoj privatnoj žurki, a tom prilikom paparaco je usnimio blam koji će ga koštati.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić ni ne sluti kakav blam nosi na leđima

 

Bivši rijaliti učesnik ,,Zadruge" Mensur Ajdarpašić našao se u žiži javnosti zbog njegove afere sa Majom Marinković, a nakon što su oni odlučili da stave tačku na njihov odnos, pojavio se snimak na internetu koji će vas šokirati.

Naime, Mensur je poznat kao neko ko voli skupe brendove, voli luksuz i sjaj u životu, a da li zapravo tako i živi? I dok na njegovom Instagram profilu možemo videti danonoćne žurke, fešte, zgodne cice koje krase njegovo društvo, sa druge strane, ni svestan nije da na leđima nosi veliki blam, ali bukvalno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

 

Repulika.rs portal došao je u posed video snimka na kom se vidi Mensur u provodu, koji je svakako ovekovečio i na Instagramu, ali ono što je blamantno jeste da je na poleđini majice imao zujalicu. 

Poznato je da radnje sa garderobom imaju zujalice koje u slučaju krađe počnu pištati, pa se jedna od tih naprava našla na Mensurovim leđima. Dok je plesao, paparaco ga je usnimio i obelodanio na internetu, a potom su počeli da se nižu razni komentari.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić pokrao radnju?

 

Mnogi su pomislili da je Ajdarpašić opljačkao radnju kako bi uzeo majicu, dok su neki pomislili da je u pitanju ,,pozajmljivanje" garderobe iz određenog butika, a nakon događaja bi istu morao da vrati u prodaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

14.08.2021 07:22

Ne mora to da bude tacno. Prosle godine sam kupio jaknu u jednoj brendiranoj radnji i platio uredno. Tek kada sam otisao u drugu prodavnicu, pri izlasku je zujalica pocela da zuji!!! Pregledali su mi ranac i konstatovali da ona nije skinuta sa jakne. Srecom imao sam racun!!!!