OSMAN KARIĆ NAPUŠTA VILU UMESTO JOVANE: Stefanov otac poslao svima jasnu poruku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.08.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić oglasio se nakon što se u medijima pojavila vest da će njegova buduća snajka Jovana Ljubisavljević napustiti najpoznatiju vilu na Zvezdari.

 

 

Nakon što su mediji preneli vest da se bivša rijaliti učesnica ,,Zadruge 4" Jovana Ljubisavljević seli iz najpoznatije vile na Zvezdari i iz doma Stefana Karića, njegov otac Osman Karić hitno je reagovao. 

Mi smo nedavno bili u poseti Jovani i Stefanu i napravili smo reportažu šta i kako uživaju nakon što su izašli iz rijalitija, budući da ni sami nisu bili svesni koliku podršku imaju napolju. Oni su nam pokazali mali delić njihove atmosfere kada kamere nisu prisutne, a sve to možete pogledati u videu koji se nalazi u nastavku teksta. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić se oglasio povodom Jovaninog napuštanja vile

 

Kao bomba odjeknula je vest da se Jovana seli iz vile na Zvezdari, zbog čega su se čak i Stefan i ona oglasili. Naravno da su demantovali te navode, a nakon njih oglasio se i Osman Karić, koji je imao jasnu poruku za sve. 

- Ovo je jedina devojka od njih bezbroj, zbog koje bih ja izašao iz kuće - napisao je Osman.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

Osman Karić pohvalio Jovanu Ljubisavljević misicu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading